Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Destruction Derby-s pályákat nem is a pénzért kell játszani, hanem a magas fun értékéért.

Bár egyébként azokat is meg lehet csinálni 3 perc alatt, igaz kell hozzá némi szerencse is, hogy gép által irányított autók jól egymásnak essenek.
Nekem pl. magas meg távol ugrás nem megy túl jól, de sebaj, annyira úgyse tetszenek. Darts nehéz. Tekében 21 pontot sikerült csinálnom, de tarolni még egyszer se tudtam.
ui: autódon már mindent maxra tuningoltál?
[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
Billentyűzettel vagy kormánnyal játszasz? Én billentyűvel, és bár kormánnyal nem próbáltam, de szvsz azzal nehezebb lehet. A nitrót arra használd, hogy azokból a kanyarokból kigyorsíts vele, ahol nagyon lelassultál. Egyenesekbe többnyire felesleges elnyomni. Ha nem tudsz viszonylag hamar az élre kerülni, akkor már nem nagyon lehet megnyerni az adott pályát. Az elején, amikor nagy a tülekedés, próbálj első helyre kerülni, akkor már sokkal könnyebb megtartani a pozíciót, mint lassan felverekedni magad. Ráadásul ilyenkor a gép hajlamos túl nagy előnyt ''összehozni'' magának.
Azokat a pályákat, amiket könnyen nyersz, játszd újra többször, és akkor tudsz tuningolni rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Windows 10
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én még adok neki néhány napot.
Nem sikerül tovább jutnom