Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz Multibit #54754 üzenetére
Én már csalódtam a Kingstonban és Samuban is. Utóbbiból alig volt valami, amivel ne lett volna baj... WD merevlemezem is van egy tele adatokkal, amiket szerencsére sikerült mentenem. Pár év alatt rendesen leamortizálódott, pedig nem vagyok hc júzer. De amint írtam, Hitachi és Toshiba merevlemezekkel még sosem volt gondom, sok éve hibátlanul futnak. Külső, belső. Mindegy. remélem, csak vakálma volt az egész és tényleg nincs baja az ssd-nek.
#54753 King Unique: Eszembe sem jutott, hogy a régebbivel nem kompatibilis az ssd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest