Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

nagyúr

válasz Imi1981 #47721 üzenetére

Olvasva utóbbi pár hsz-edet, majdnem írtam is, hogy öröm és boldogság van, de rémlett a thread elejéről, hogy mintha említetted volna a Vertex nevet.... Így már értelmet nyert az, amit a Linux és többnyire a Windows particionálási anomáliákról írtál. Sajna a Vertex az ilyen, a Vertex 3 vezet persze, de a többinél sem kizárható, hogy a vezérlője vacakol/adja meg magát éppen. A tipus és az előjelek alapján szerintem vedd úgy, hogy ennek kampeca, csak még villantott egyet. Az rendszeres egyébként, hogy a Windows eltünteti a particiókat a Linux elől és nem látod a rajta lévő tartalmat, de itt particionálásról lett volna szó, olyan meg nem létezik, hogy egy hibátlan SSD-t Linux alatt nem lehet particionálni/inicializálni! :N

Parancssoros dolgokhoz nem értek így azzal nem is foglalkoztam.

Ehhez nem is kell érteni, Linux alatt nyomsz egy Ctrl+Alt+T kombót, bemásolod az adott parancsot és elmented a kimenetet, ennyi kb(live alatt persze), amihez nem értesz, az a kimenet tartalma lenne inkább, lassan én is csak vakarom a fejem, hogy mi micsoda, oly régen elemzegettem ilyeneket....

itt egy ilyen pastebin kimenet, csak hogy lásd milyen infókra voltam kíváncsi:

860 evo smartctl -x

[ Szerkesztve ]

mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés