Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha mindent az SSD-re raksz es marad eleg szabad hely, mert akkor nicns semmi gond. A telepitett programok 99%-a allando adat. Egyszer odairtad, aztan a kovetkezo frissitesig valtozatlan. (mar ha egyaltalan valaha is frissited)
DeFranco
Passz a hibrid alvasnak meg nem neztem utana, de ha ugy van ahogy mondod, akkor az ir.
Megpedig a RAM teljes tartalmat, igaz ha jol tudom, akkor Win 7 ota a hibernalas mar tomoriti a RAM tartalmat a hiberfil.sys-be. -
jerry311
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az alvo allapottal nincs semmi gond, az nem ir a lemezre, csak a hibernalaskor irja ki a memoria tartalmat. Hibernalas viszont nem egyenlo az alvo allapottal.
Volt par SSD amelyiknel a firmware nem tudta kezelni az alvo allapotot es kekhalal volt a vege windows reszrol. Leginkabb ezert nem ajanlot. (en egy corsair force 3-at es egy Crucial M4-et hasznaltam alvo allapottal es nemvolt veluk gond)Ki lehet kapcsolni a bongeszo cache-t is de akar az az egesz Users mappat es a TEMP-et is at lehet rakni normal HDD-re, persze akkor lassulni fog...
Nezd a masik oldalrol: legrosszabb esetben is legalabb 1000x ujrairhato egy cella. A wear leveling okossaga miatt ez kb. azt jelenti, hogy ha minden nap ujrairnad az egesz SSD-t, akkor is illene kb. 3 evet kibirnia. Teleirod minden nap? Nem valoszinu...
Meg kulonben is, hol lesz ez az SSD 3 ev mulva? Eleg valoszinu, hogy nem errol fog mar bootolni a geped, ha egyaltalan meglesz meg...
Szerintem.
Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy s21+ 5g
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest