Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- X15U Super macro
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha mindent az SSD-re raksz es marad eleg szabad hely, mert akkor nicns semmi gond. A telepitett programok 99%-a allando adat. Egyszer odairtad, aztan a kovetkezo frissitesig valtozatlan. (mar ha egyaltalan valaha is frissited)
DeFranco
Passz a hibrid alvasnak meg nem neztem utana, de ha ugy van ahogy mondod, akkor az ir.
Megpedig a RAM teljes tartalmat, igaz ha jol tudom, akkor Win 7 ota a hibernalas mar tomoriti a RAM tartalmat a hiberfil.sys-be. -
jerry311
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az alvo allapottal nincs semmi gond, az nem ir a lemezre, csak a hibernalaskor irja ki a memoria tartalmat. Hibernalas viszont nem egyenlo az alvo allapottal.
Volt par SSD amelyiknel a firmware nem tudta kezelni az alvo allapotot es kekhalal volt a vege windows reszrol. Leginkabb ezert nem ajanlot. (en egy corsair force 3-at es egy Crucial M4-et hasznaltam alvo allapottal es nemvolt veluk gond)Ki lehet kapcsolni a bongeszo cache-t is de akar az az egesz Users mappat es a TEMP-et is at lehet rakni normal HDD-re, persze akkor lassulni fog...
Nezd a masik oldalrol: legrosszabb esetben is legalabb 1000x ujrairhato egy cella. A wear leveling okossaga miatt ez kb. azt jelenti, hogy ha minden nap ujrairnad az egesz SSD-t, akkor is illene kb. 3 evet kibirnia. Teleirod minden nap? Nem valoszinu...
Meg kulonben is, hol lesz ez az SSD 3 ev mulva? Eleg valoszinu, hogy nem errol fog mar bootolni a geped, ha egyaltalan meglesz meg...
Szerintem.
Aktív témák
- Tesla topik
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Képregény topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmgyűjtés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 2db WD Green 1TB HDD (100/100)
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest