- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Aktív témák
-
kojak007
csendes tag
válasz
fagy53
üzenetére
Köszönöm a cikket, nagyon hasznos volt

Most már értem nagyjából a dolgot
Viszont az a kérdés még mindíg állna, h melyik jelenleg a piacon legjavasoltabb választás a
- 120GB körüli méretben,
- 2,5"
- ár kb 60-70k br Ft, ha olcsóbb persze no problem
- Win7 64 bit rendszer vinyó lenne,
- Adobe Photoshop, After Effects, Illustrator, Video editáló softs, lennének a combosabb progik,OCZ Vertex 2 120 Gb-tal szemezgetek, de ha van nála jobb vétel, döntés, akár olcsóbb és ugyanazt tudja, vagy ugyan annyi de többet tud...
Elolvastam a cikket, de ez az oprendszer install egy picit, csak egy picit homályos..
addig ok, h Biosban ACHI ra állít, majd gondolom win 7 telepítő elindít, na de ez az első szektor kezdés stb... ha szír új az SSD, és az installnál előjön a meghajtó kiválasztás, akkor eddig a HDD, nél partíció létrehoz, kiválaszt és telepít, de mintha itt vhol olvastam volna h ne hozzon az ember létre még partíciót sem? ez mit jelent? csak nyomjak rá a meghajtóra és csókolom? -
kojak007
csendes tag
Sziasztok!
120GB körüli SSD-t szeretnék venni a 60-70k bruttó körüli árfekvésben.
Melyik a legjobb választás sebesség élettartam minőség tekintetében?
Én az OCZ Vertex 2-t néztem, ami szimpatikusnak tűnt. Jó választás lehet, vagy esetleg van jobb, gyorsabb ebben a kategóriában?
Win 7 64bit-es rendszer vinyó lesz
Még egy láma kérdés, ha szabad, mi ez a TRIM dolog??

eddig csak normál hdd-m volt ott meg simán betettem a hdd-t és partícionálás, formázás kész...most az ssd-nél máshogy kell majd az OS telepítést megkezdeni? Mit jelent ez a trim dolog? mit kell nekem vele kezdenem?

köszi előre is a sok segítséget és sry a láma kérdések miatt

Aktív témák
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs