Keresés

Aktív témák

• kojak007

csendes tag

válasz fagy53 #10571 üzenetére

Köszönöm a cikket, nagyon hasznos volt :R

Most már értem nagyjából a dolgot

Viszont az a kérdés még mindíg állna, h melyik jelenleg a piacon legjavasoltabb választás a

- 120GB körüli méretben,
    - 2,5"
    - ár kb 60-70k br Ft, ha olcsóbb persze no problem ;)
    - Win7 64 bit rendszer vinyó lenne,
    - Adobe Photoshop, After Effects, Illustrator, Video editáló softs, lennének a combosabb progik,

OCZ Vertex 2 120 Gb-tal szemezgetek, de ha van nála jobb vétel, döntés, akár olcsóbb és ugyanazt tudja, vagy ugyan annyi de többet tud...

Elolvastam a cikket, de ez az oprendszer install egy picit, csak egy picit homályos..
    addig ok, h Biosban ACHI ra állít, majd gondolom win 7 telepítő elindít, na de ez az első szektor kezdés stb... ha szír új az SSD, és az installnál előjön a meghajtó kiválasztás, akkor eddig a HDD, nél partíció létrehoz, kiválaszt és telepít, de mintha itt vhol olvastam volna h ne hozzon az ember létre még partíciót sem? ez mit jelent? csak nyomjak rá a meghajtóra és csókolom?

• kojak007

csendes tag

Sziasztok!

120GB körüli SSD-t szeretnék venni a 60-70k bruttó körüli árfekvésben.

Melyik a legjobb választás sebesség élettartam minőség tekintetében?

Én az OCZ Vertex 2-t néztem, ami szimpatikusnak tűnt. Jó választás lehet, vagy esetleg van jobb, gyorsabb ebben a kategóriában?

Win 7 64bit-es rendszer vinyó lesz

Még egy láma kérdés, ha szabad, mi ez a TRIM dolog?? :O
    eddig csak normál hdd-m volt ott meg simán betettem a hdd-t és partícionálás, formázás kész...

most az ssd-nél máshogy kell majd az OS telepítést megkezdeni? Mit jelent ez a trim dolog? mit kell nekem vele kezdenem? :DDD :DDD

köszi előre is a sok segítséget és sry a láma kérdések miatt :R :R :R

Aktív témák