Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
válasz
chris0000
üzenetére
Az egész C meghajtó foglaltságát hogy nézted? kijelölted a gyökérben lévő fájlokat? Mert akkor a rejtett fájlok nagy eséllyel kimaradtak.
Sajátgép - C meghajtó --> jobb gomb -> tulajdonságok: Itt mit ír teljes kapacitásnak? itt megvan az a 111,7 GB? És mit ír itt foglaltnak?
Sajátgépen jobb gomb -> Kezelés -> Lemezkezelés:
Itt meg tudod nézni az eszköz teljes kapacitását, és hogy azon hogy s mint vannak a partíciók.
Valahol csak meglesz az. -
d@minator
addikt
válasz
chris0000
üzenetére
Én a vinyómon meghagytam a régi win7-et és arról bootoltam be. Az SSD-t átdugtam Sata2-be. Utána innen[link] letöltöttem a progit, kicsomagol és futtat stb.
Gép kikapcs, vissza Sata3 és boot az SSD-ről.SymbianOS: nem vettem észre semmi adatvesztést és gyorsabb sem lett. Lehet saját OS-ben kellett volna frissíteni próbaképpen.

-
d@minator
addikt
válasz
chris0000
üzenetére
CrystalDiskMark-ot használd mérésre és 0fill-t. Töredezettségmentesítés kikapcs. Trim működését ellenőrizd.
"Start menü/ futtatás keresőjébe be kell írni azt, hogy "cmd" majd a bejövő ablakba azt, hogy "fsutil behavior query disabledeletenotify". Ha a visszaadott érték 0, akkor jó, viszont ha 1, akkor be kell kapcsolni a TRIM-et, ehhez az "fsutil behavior set disabledeletenotify 0" parancsot használjuk."(#42192) Lmh: Firefoxot nem próbáltam de ez segít neked[link].
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- bambano: Bambanő háza tája
- Formula-1
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Docker konténerizálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Samsung 970 EVO Plus 500GB - eladva , Western 1TB M.2 2280 Blu - eladva, értékelésre vár
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)