Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
MPowerPH
üzenetére
Több, mint 14 hónapja vagyok ssd tulaj...a hibernáláson kívül nem kapcsoltam ki semmit...de azt is azé mert nem használom...defrag pl eleve le van tiltva az SSD-n, max csekkolni érdemes, hogy tényleg...nem kell finomkodni, nem azé vesszük, hanem hogy használjuk...arról nem is beszélve, hogy értelmes indok nincs mijjé is kéne ezeket az os funkciókat kikapcsolni...
-
robyeger
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
kevés memóriánál van értelme letiltani a Prefetch és superprefetch szolgáltatásokat, de ha jól látom neked 6Gb ramod van. A prefetch azért hasznos, mert a bootoláskor sok apró kis fájlt egy nagyobb kötegelt állománnyá gyúrja, ezért az SSD is hamarabb fogja betölteni a memóriába, mint ahogy HDD lemezek is tették. Szekvenciális olvasás a legjobb bármelyik háttértár számára. Sőt 6GB-nál már érdemes kikapcsolni a lapozó fájlt is, hacsak nem torrentezni akarsz játék közben. Szóval fogad meg a Jómunkásember tanácsát!

-
Fr3eWar
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Én is elolvastam a leírást.
A legtöbb alaplappal plug&play együttműködik. Semmit nem kell csinálni.Ellenben:
Az a lista azt írja, hogy a felsorolt lapokon a kötőjel után levő kompromisszumokkal hajlandó működni. (pl meghatározott slotban kell lennie / adott bios kell. )Ha azt szeretnéd hogy boot-olni tudjon róla, akkor meg kell nézned hogy a biosban van-e mód PCI-E-ről bootolásra a Boot Device Priority ben asus esetén, nálad nem tudom pontosan. Ez olyan mint régen volt hogy tud-e USB-ről bootolni. Ahol azt kell beállítani ott lehet/nem lehet ezt is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH
üzenetére
Ott van alant a támogatott deszkák listája.
de segítség képpen:
Asus Crosshair IV
Biostar T-Power I45
DFI DK-X58-T3EH6
EVGA X758 SLI
Gigabyte GA-890FXA-UD7
XFX 780i SLIEzek a lapok tudják csak bootolhatóként kezelni. Az a gond, hogy ugye amíg nem tölt be az OS addig nincs driver tehát csak akkor megy bootolhatóként ha integrálnak a lap bios-ába. Ezért a lap gyártója felelős. Írj nekik, hátha megerőltetik magukat...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest