Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lacko22
üzenetére
kakapcsoltam a natív sata módot. Egyelőre egyszer sem tapasztaltam a korábbi lagot, pedig már előtte az újratelepítés ellenére is újra 2 percenként fagyott a gép...
Szóval lehet csak ennyi a megoldás. TRIM-et továbbra is kiírja a disk infó, hogy be van kapcsolva, szóval semmi hátrányát nem látom a dolognak
Egyébként nekem ez az ssd csak 200mb-vel olvas szekvenciálisan... bár gondolom a sata vezérlő fogja vissza
-
petakpa1
őstag
válasz
lacko22
üzenetére
Lap vaci új AMD A75 chipsetes, sata III támogatással. AHCI módban megy természetesen. Próbáltam úgy is, hogy a biosban visszakapcsoltam sata II-re de az sem segített

Más winchesterem nincs, illetve egy 80 GB-os ide Maxtor Abit seriell ide2sata átalakítóval. Azzal érdekes mód nincs gondja

Aktív témák
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

korábban is ezen volt, és nem volt gond...