Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lacko22
üzenetére
kakapcsoltam a natív sata módot. Egyelőre egyszer sem tapasztaltam a korábbi lagot, pedig már előtte az újratelepítés ellenére is újra 2 percenként fagyott a gép...
Szóval lehet csak ennyi a megoldás. TRIM-et továbbra is kiírja a disk infó, hogy be van kapcsolva, szóval semmi hátrányát nem látom a dolognak
Egyébként nekem ez az ssd csak 200mb-vel olvas szekvenciálisan... bár gondolom a sata vezérlő fogja vissza
-
petakpa1
őstag
válasz
lacko22
üzenetére
Lap vaci új AMD A75 chipsetes, sata III támogatással. AHCI módban megy természetesen. Próbáltam úgy is, hogy a biosban visszakapcsoltam sata II-re de az sem segített

Más winchesterem nincs, illetve egy 80 GB-os ide Maxtor Abit seriell ide2sata átalakítóval. Azzal érdekes mód nincs gondja

Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

korábban is ezen volt, és nem volt gond...