Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
üzenetére
wow, úgy látom van aki használja a cikkünk táblázatát.

A barefoot felének magyarázata:
Az SSD-k mérete és sebessége ugye egyes esetekben összefügg.
Az Intelnél azért, mert annyi csatorna aktív a vezérlő felé ahány NAND-chip kapcsolódik rá, ezért van az, hogy az X25-V írásban fele olyan gyors mint az X25-M.
Viszont az Indilinxnél máshogy van: a Barefootnak van adott számú csatornája, és csak a NAND-chipek méretét változtatják ezért a Barefoot köré épülő 30 GB-os SSD ugyanolyan gyors mint a 60-as.
Az Amigosban lefelezték a csatornák számát ezért írásban fele olyan gyors, mint a Barefoot.Btw a nagy SSD-teszt elvileg a jövő héten megjelenik, majdnem az összes a piacon kapható vezérlő szerepelni fog benne (az ECO és az SF1500 nem).
-
cszn
őstag
válasz
üzenetére
Én ezek közül az X25-V-t választanám. Ha elég a 40 giga hely sztem tedd te is ezt. Nem rosszak ezek az indilinx-es vezérlők, de azért 4k-ban még nem az igaziak. Szekvenciálisan gyorsabbak mint az intel, viszont ez nem számít sokat. Ellenben vannak még más alternatívák...
Aktív témák
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tekintve, hogy az X25-V minimum 23e. Én maradnék is ennél a helyedben.
Meg a magam helyében is.