Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
Aktív témák
-
xtech2
tag
"Nem akarom elkiabálni... de úgyfest nálam a következő beállítás vált be vista64 alatt:"
Szóval elkiabáltam

3db-ot hoztunk ebből a transcend 32es mlc-ből tesztelésre. Egyiket a kollégám vitte haza, majd múlt héten vissza is hozta, hogy eddig jó volt de elkezdett "érdekes" dolgokat művelni... Pl hogy az asztalról eltűnnek parancsikonok. Nahh ezen mosolyogtam egy jót akkor
de ettől még igaz volt. Feltette pl a Skype-ot eltelt két nap és nincs ikon, meg nem is akart elindulni (ha jól emléxem).Ma nálam jött el az "okosság". Tegnap még minden rendben volt, normál leállítással kapcsoltam ki a gépet. Ma viszont sokkal lassabban indult, majd mikor végre összeszedte magát, akkor rögtön 3 hibaablakkal fogadott. Miszerint leállt az msnmessenger és az intelstoragemanager.
Nyomtam egy resetet. Boot közben csinált egy rendszerellenőrzést (mintha rosszul lett volna leállítva, pedig nem) letörölt ránézésre vagy 2000 hibás fájlbejegyzést.Na azóta bármit csinálok boot után fogad a leállt msn(ezt mondjuk lesz@rom) és a storagemanager. Ha utólag elindítom az intel SM-et akkor megy gond nélkül, lehet benne ellenőrzést csinálni (minden ok). Majd ha bezárom vagy leteszem a tálcára akkor szintén hibával elszáll...
http://www.digivilag.hu/ssd.jpg
Asszem jön vissza a 640-es HDD rendszernek, ez meg kuka.
-
fsb1000
nagyúr
skacok... XP@32-vel is ki lehet használni a 3,25GB feletti nem managelt rendszermemot.
Egy megfelelő RAMDISK-kel lehet megcímeztetni azt a területet.
Tehát 8GB-ot is lehet használni XP alatt.De légyszi csak akkor ajánlgassatok. ha már saját kezüleg is csináztatok ilyet és nem csak valahol olvastátok.
Én megcsináltam a hétvégén és 3,25 megcimzett RAM mellett a 720K RAMdiskes pagefile semmit sem ér.
Nem hiába ajánlja a MS hogy azonos méretű legyen a rendszermemóval.Lehet hogy MS oprendszerek rosszak, de legalább, tudják hogy a saját szarjukhoz miért ajánlgatnak ezt-amazt.
Tudom hogy egy alkalmazásnak nem lehet kiosztani 2GB-nál többet XP alatt mégis van olyan hogy 3,25GB pagefillal megy hibátlanul, nélküle meg néha RAM hibát dob.
De lehet tévedek....A win7 is lazán létrehozott 4GB pagefilet. Ha nem kell minek csinálja?
Szóval ezért akarok egy SSD-s particiót amin a pagefile lesz.
Ha nincs rá szükség akkor annál jobb. Legalább nem dolgoztatja az SSD-t.És ha igen?
1 év múlva ugyis új SSD-ket veszünk, mert lesz gyorsabb, jobb, nagyobb, olcsobb.
A mostaniakat meg féláron sem tudjuk eladni majd. -
-
-
Bodor
veterán
Szia!
Többünknek, volt ilyen problémánk, vagyis "laggol" a rendszer. Olvasd vissza a hozzászólásokat! Nekem úgy oldódott meg, hogy átformáztam az ssd-t és cluster méretnél 32 k-t állítottam. Kipróbálhatod 16-al is , a lényeg, hogy ne maradjon az alapértelmezett 8k.
Hozzá kell tennem, hogy nálam 32bites xp fut és nem vista, de ha jól tudom ez nem számít.
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Linux kezdőknek
- Subaru topik
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő