Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
SVLaller
senior tag
válasz
Attila2003
üzenetére
lehet én értek félre valamit, de ha pci-e x1 a kártya akkor hiába dugod x8 vagy x16 akkor is csak x1 sebességgel fog menni
-
Tommer
tag
válasz
Attila2003
üzenetére
Aha! Akkor a sínnek nincs köze hozzá.
Akkor mi a jónak írják rá, hogy SATA3 card.
(Lehet, hogy csak spéci ASRock alaplappal működik?
Amiket felkészítettek a kártya fogadására?
hümm, hümm.)
Ennek jobban utána kell nézni.
Minden esetre 1 dolog kizárva. -
válasz
Attila2003
üzenetére
A trim működéséhez, ha jól olvasom SSD-nek is támogatni kell, biosban AHCI-re kell állítani, megfelelő OS kell (pl win7) és driver szinten is rendben kell lenni. Az én régi P45-ös lapommal rendben lesz szerintetek?
[link] -
válasz
Attila2003
üzenetére
Április óta használok Agility 3-at.Nagyon sok bajom volt vele,két-három óránként kékhalál.Amióta firmwarét frissítettem,semmi gondom vele,van hogy négy-öt napig is megy a gépem egyhuzamban.Ennek már két hónapja.
Gyors,megbízható,nem osztom azokat a véleményeket,amelyek lefikázzák,ráadásul úgy hogy másod-harmad kézből kapott információk alapján gyalázzák. -
gabee jr
tag
válasz
Attila2003
üzenetére
Miről beszélsz, milyen egóm, mit sértesz meg?

A hozzád hasonló SSD tulajok és hozzáértőkről volt szó. A ti tapasztalataitokat várom, hogy miért fagy ez a féreg SSD-m. Elhiszem, hogy Agilitid van, bár én is azt vettem volna. Maradt volna egy rakás pénzem.
-
gabee jr
tag
válasz
Attila2003
üzenetére
Úgy értettem, hogy a második szomszédom unokatestvére nagybátyjának a fiának már volt ilyen problémája típusú hozzászólok kíméljenek. Érted?

OCZ tulajok és hozzáértők segítéségét kérem elsősorban. Köszi. -
SVLaller
senior tag
válasz
Attila2003
üzenetére
én vertex 3-ra felraktam a 2.13-at eddig nincs gond vele.
-
kerekfej
őstag
válasz
Attila2003
üzenetére
Frissítsed az SSD-n firmware-t és az alaplap bios-át is (ha van frissítés), utána állíts alapra mindent és a legfrissebb driver-rel próbáld meg!
-
scope2007
addikt
válasz
Attila2003
üzenetére
nvidia chipsetet szerintem annyira nem komálják az ssdk.. [legalábbis egyik ismerősnél nvidia chipsetes gépben gyengébb volt sokkal az ssd, mint amikor áttettük az intelesbe]
"az SSD-hez kell beállítani, azt beállítottam" ezt ne is írd, mert mindjárt jönnek hszek, hogy nem kell beállítani semmit, használd
[persze én is amellett vagyok, hogy egy kis beállítgatásba nem halok bele] -
válasz
Attila2003
üzenetére
Csak AHCI módban tudod a firmware-t frissíteni,ez fennt van a gyártói oldalon és a fórumukon is.
-
pschio
őstag
válasz
Attila2003
üzenetére
felejtsd el. teljesen felesleges.

-
fenergie84
addikt
válasz
Attila2003
üzenetére
Bele lehet rakni a hosszúba is, viszont mérhetnél megmérhetnéd, h milyen értékeket produkál az SSD...mert, ha nem indokolt, felesleges a Sata3 kártya...
-
válasz
Attila2003
üzenetére
Bocs, de a korábbi válaszom nem Neked szólt, szóval nem rád vonatkozik.

De hga már úgyis írtam, akkor 2 dolog1. IDE módban is megy a TRIM
2. Ellenőrizd le az eszközkezelő/IDE ATA/ATAPI vezérlők csoportjában, hogy milyen üzemmódban megy most a sata. Ha ott olyasmit látsz, hogy szabványos ahci 1.0 vagy (ha telepítettél chipsetet akkor meg valamilyen Intel ahci drivert fogsz látni), akkor AHCI üzemmód van.
(Vannak olyan deszkák, amelyekben már az alapértelmezett beállítás az AHCI, tipikusan olyanok, amelyeken amúgy meg van RAID lehetőség. A Te deszkád meg pont ilyen, szóval csak azért, mert nincs a BIOS-ban külön AHCI beállítási lehetőség, attól még AHCI lehet (de csak lehet, feltételes módban) az alapértelmezettje. -
jozsi252
veterán
válasz
Attila2003
üzenetére
Visszavittem, visszavették, ocz-ről ssd terén örökre leis mondtam
Péntek óta m4 tökéletesen működik
és ráadásul olcsóbb is volt valamint sokkal gyorsabb is, érezhetően is van gyorsulás illetve benchek alatt dupla olyan gyors.Szóval neked is ezt ajánlom, bár ahogy láttam kiküldted gariztatni ez hiba volt, ha neten rendelted és 8 napon belül vagy visszakellett volna vinned, aztán mondani hogy küldjék vissza a gyárba és kenjék a hajukra ezt a s.art
-
jozsi252
veterán
válasz
Attila2003
üzenetére
Agility 3-al alapból fw gondok vannak, bár elvileg 2.08 al jónak kell lennie, ( én a 2.09 et raktam fel és úgyis fagyogatott az agim ) szóval az ssd is hibás, nemcsak hogy nvidia chipset.
-
DV
senior tag
válasz
Attila2003
üzenetére
Ugy tudom az nVidia chipset nem tamogatja az AHCI-t alapbol. Neten sem lattam meg olyan SSD tesztet ami nVidia chipsetre lett volna kotve...
Angelo69
A Sata portok altalaban meg vannak szamozva es az SSD-k sok esetben akkor mukodnek hibatlanul, amikor a legkisebb szamu Sata portra vannak kotve. Probaltad-e mar ugy, hogy a Sata3-as kartyan csak az SSD van a HDD meg le van huzva rola?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Attila2003
üzenetére
pedig ph teszt szerint hulyeseg, nincs is ilyen problema...
96GB Kingston rocks, otthoni gepbe.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
hümm, hümm.)

[persze én is amellett vagyok, hogy egy kis beállítgatásba nem halok bele]

és ráadásul olcsóbb is volt valamint sokkal gyorsabb is, érezhetően is van gyorsulás illetve benchek alatt dupla olyan gyors.