Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Aktív témák
-
-
-
válasz
e00dgy
üzenetére
És a Plus-t próbáltad érzésre?
Gondolom nem, mert nem tettél rá oprendszert, igaz?
Vagyis nem tudod megmondani hogy a júzernek mit mutat, a tréfás teszteredmények mellett, ha jól gondolom.
(nem volt ssd-m még, de gondolom csak akkor ítélhető meg a sebessége hdd-hez képest, ha oprendszer fut róla) -
-
Anfänger
őstag
válasz
e00dgy
üzenetére
Azzal sajna nekem is amd sata-t mutatott az OCZ Vertex 2 -nél, Gigabyte GA-MA785 GMT UD2H alaplappal 785 chipset-el,ezért az eszközkezelöben visszaállítottam az eredeti ACHI-drivert,azzal jól müködik. Ès azután ellenörizni kell megint a progival (AS SSD -vel pl),hogy ACHI-ban van-e.
-
válasz
e00dgy
üzenetére
Igen, teljesen rendben van mindkét partíció eltolási értéke.
Kékes525 #35903
1. Akkor korábban benéztél valamit, nem jó SMART értéket néztél, mert az nem lehet 4-en, 99% kondíció mellett (max a RAW value-t nézted, de az meg lényegtelen)2. Nem a Marvell vezérlőnek van gondja, hanem a driver-nek. Ebben a bejegyzésben megtalálhatod a megfelelő Marvell driver-t(ezzel megy a TRIM, biztos lehetsz benne, mint ahogy a W7 AHCI driverével sincs gond). Itt is igaz (mint sok más egyéb driver esetében), hogy attól hogy újabb egy driver, még közel sem biztos, hogy jobb is.
szunya1
Majd esetleg RC stádiumban fog érdemben foglalkoztatni a W8, meg a lemezkezelést érintő új features-ök, beta nem játszik, sok minden változhat... -
Anfänger
őstag
válasz
e00dgy
üzenetére
Vagy esetleg kövesd ezt:
1. Lépjünk ki minden programból.
2. Start menü keresőjével futtassuk: regedit
3. Navigáljunk ide:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Services \ Msahci
4. Jobb oldalt kattintsunk duplán a Start elemre, módosítsuk a bejegyzés értékét 0 -ra.
5. Indítsuk újra a gépet és állítsuk be BIOS-ban az AHCI-módot.
Ez után ACHI-ban kell,hogy müködjön.Bár nálad az alignálás(partició eltolás kezdete) sincs rendben,nálam sincs,de most azért nem dobom újra a wint.
-
kilozsul
aktív tag
-
válasz
e00dgy
üzenetére
Hát ha azt a 10-15 beállítást mind rendesen beállítottad és az adatlapodon szereplő Agility 3-ról van szó, akkor passz.
Carasc0
hát igen, ez a Marvell vezérlő kiszámíthatatlan szokott lenni, a legjobb eredmények azzal a Marvell driverrel érhetőek el, amelyet linkeltem, mindamellett, hogy a TRIM is működik rendesen. Mondjuk azt nem tudom, hogy mekkora eltérés volt a sebességben és hogy csak ezért érdemes-e volt cserélned, de gondolom ezek szerint megérte a csere. -
válasz
e00dgy
üzenetére
Elég lett volna csak az első kép a sebességről... Azért nem jó a sebesség, mert a jó eséllyel a BIOS-ban nem engedélyezted a SATA3 üzemmódot. Ebben a bejegyzésemben ez a deszka is szerepel, nézd meg a BIOS beállításokat és annak megfelelően állítsd be a BIOS-od, akkor rendben lesznek a sebességek.
Aktív témák
Hirdetés
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest