- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
e00dgy
aktív tag
Valóban nem telepítettem rá OP-rendszert, viszont használtam olyan gépben már ugyanilyen SSD-t, ahol érezhetően gyorsabb volt a HDD-nél, tehát érzetre is gyorsabb mint a HDD.
Ezt pontosan egy DELL OPTILPEX 380-as gépben tapasztaltam, ott ugyan nem az OP rendszer futott rajta, hanem egy kiszolgáló program, vagyis a PC egy szerver és a programok futnak az SSD-ről.
Tapasztalatom szerint, egy WD Caviar Blue 250 GB sata2 HDD volt benne, ami de ki kellett cserélni mert tönkrement az elektronikája. Ez volt épp nálam, 30 GB elég a programnak.
Szerintem az érzetre sokkal gyorsabb.
De gondolod. Most majd telepítenem kell egy PC-amit most építek össze. Elég erős vasnak gondolom. Ha érdekel privátban leírom mi lesz abban a gépben, és ha gondolod telepítek rá egy Win 7 Prof x64-et kipróbálni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest