Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
szerintem meg egy főleg hardverekkel foglalkozó oldalon simá elfér a ponthajhászat. végülis ez alapján döntünk, hogy melyiket vesszük
torma1981 én is eközött és az OCZ Agility 2 között vaciláltam. hogy megéri-e a különbözet-et kifizetni. nekem azt mondták meg ősembertől
-
band1103
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
"100/80as vagy 250/120as SSD előtt ülsz"
Nekem még nincsenek tapasztalataim de os.nek vennék ssd-t főleg az os. és a progik betöltési idejét csökkentve. Meg azt hallottam hogy 4k-ban legyen gyors mert az a jó arra amire akarom. Akkor most így van vagy mégsem? Tényleg vehetek egy tré ssd-t is mert ugyan annyi sec. alatt történik minden? Mert a fenti mondatod ezt jelentené. Vagy mégsem?
Össze lettem zavarva.
-
szki
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Erről eszembejut, hogy pár napja ramos témában egyik fórumtárs erőltette, hogy ddr3-nál legalább 1600 MHz/CL7 ramot szabad csak venni. Mikor rákérdeztem, hogy a gyakorlati életben konkrétan mely alkalmazásoknál, játékoknál érzékelhető az előnye, hisz 1333/CL9 is óriási sávszélességet ad. Akkor a válasz, hogy pl. Win betöltésnél...
(megj.: volt dolgom 1333/CL9 és 1600/CL7 rammal is a gépemben)
Talán 2-3 év múlva váltok Sata3-as SSD-re, de most abból is bőven jó az 1 éves Crucialom. Azt se bánnám, ha kipurcanna 2 év múlva, mert még 4 év gyári gari van rá, és RMA-ban biztos újabb típust kapnék vissza

Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fujifilm X
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest