- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
NagyVillany
tag
Üdv, úgy oldottam meg, hogy a 8800GTS venticsatlakozójára kötöttem a 2 radiátorventit, és rivatunerben állitgatom kedvemre, hogy mikor mit csinaljanak, és mien gyorsan. Ez akkor lenne hátrányos, ha használnék olyan progit ami csakis a CPUt terheli, de olyan ritkán van, inkabb sose. Legtöbbször COD4 nálam a terhelés. De amugy hacsak a CPU kap terhelést sztem akkor is müködne, mert a viz az lényegében szétkeni a hőt a rendszerben, és emelkedne a vga blokkon is a hő, és ugyanugy felmelegedne az is, majd kipróbálom.Még mindig tetszik eza nagy kuss amióta SSD

bááár 2 neszre felfigyeltem, egyik a erösitő alap susogása ami naggyon halk, de most az is hallatszik, majd vmit kitalálok ellene, a másik pedig a szívem dobogása, na azt hogy fogom megállitani azt még nemtudom, lehet beburkolom a mellkasomat parafával vagy mittudomén
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest