Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- N€T0X|N: CPU-im eddig
Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
HD-Tune-val lehet trükközni (és ha ezt nem írtam volna, akkor valszeg mindenki hasraesett volna ettől):

Szal az biztos nem default volt és kérném a beállításokat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja steve, szerintem sok függ attól is mennyi fsb-n megy a lap, a proci és a memó időzítés is számíthat, itt már nem 13ms az elérési idő és látszik, hogy néhol a déli híd a szűk keresztmetszet (raid-ben)... nálad milyen fsb-vel megyen?
-
stevee251
tag
Akkor jó, az emlékeim szerint nekem is nagyon jó volt, csak miután elkezded felpakolni a drivereket "jelentősen romlik". Ha visszaolvastál biztos láttad hogy én meg a stripe méretével játszadoztam, és ott is érdekes eredmény jött ki. A 32k-s stripe méret volt eddig a leggyorsabb. Természetesen a windows boot időn nem javított egyik beállítás sem (érzékelhetően).
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Xbox Series X|S
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Napelem
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó több db belső (3.5) merevlemez
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)