- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
válasz
deicide
üzenetére
Az Intel sata3-as vezérlőre van dugva, de majd még egyszer megnézem. Az biztos,h. a Marvell le is van tiltva ilyesmik miatt...
#36917 haddent: Szerintem az én értékeim még rosszabbak, akkor egy szavad sem lehet

Egyébként tudtommal a "4k" sor a lényeg, a többi nem érdekes, ha oprendszernek használod az ssd-t...#36918 haddent: Nekem is ilyen bajom volt a Chrome-al, írtam is a fejlesztőknek ez ügyben,h. tök szép és jó az egész böngésző, de mikor lehet már kikapcsolni a gyorsítótárat? Erre 2-3 kézi megoldás volt:
1: Kézzel a parancsikonjában átírni az útvonalat, ami nem túl kényelmes és macerás, szerintem 2012-ben egy böngészőnél ilyesmivel foglalkozni vicces...
2: Symbolic link-et készítve egy másik meghajtóra irányítani a mappáját... Kissé macerás de ez elvileg minden meghajtóra működik...
3: Használj Tűzrókát és kapcsold ki az "about:config" fülön a gyorsítótárat, kivéve ha nem 256-512 megabájt ramod van, amit ssd használóként kétlek...
(én ezt választottam, azóta is messziről kerülöm a Chrome-ot ez miatt is, habár ha valaki valamit "advanced" panelt tud a Chrome-ban, ne tartsa magában
("advanced" alatt olyasmire gondolok amit csak valami paranccsal v. linkkel lehet előhozni, normális kattintásokkal nem...)
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Crimson Desert
- Filmvilág
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új - Eladó!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

("advanced" alatt olyasmire gondolok amit csak valami paranccsal v. linkkel lehet előhozni, normális kattintásokkal nem...)