Aktív témák

• Enclave

aktív tag

válasz deicide #36914 üzenetére

Az Intel sata3-as vezérlőre van dugva, de majd még egyszer megnézem. Az biztos,h. a Marvell le is van tiltva ilyesmik miatt...

#36917 haddent: Szerintem az én értékeim még rosszabbak, akkor egy szavad sem lehet :D
    Egyébként tudtommal a "4k" sor a lényeg, a többi nem érdekes, ha oprendszernek használod az ssd-t...

#36918 haddent: Nekem is ilyen bajom volt a Chrome-al, írtam is a fejlesztőknek ez ügyben,h. tök szép és jó az egész böngésző, de mikor lehet már kikapcsolni a gyorsítótárat? Erre 2-3 kézi megoldás volt:

1: Kézzel a parancsikonjában átírni az útvonalat, ami nem túl kényelmes és macerás, szerintem 2012-ben egy böngészőnél ilyesmivel foglalkozni vicces...

2: Symbolic link-et készítve egy másik meghajtóra irányítani a mappáját... Kissé macerás de ez elvileg minden meghajtóra működik...

3: Használj Tűzrókát és kapcsold ki az "about:config" fülön a gyorsítótárat, kivéve ha nem 256-512 megabájt ramod van, amit ssd használóként kétlek... :D (én ezt választottam, azóta is messziről kerülöm a Chrome-ot ez miatt is, habár ha valaki valamit "advanced" panelt tud a Chrome-ban, ne tartsa magában :) ("advanced" alatt olyasmire gondolok amit csak valami paranccsal v. linkkel lehet előhozni, normális kattintásokkal nem...)

Aktív témák