- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
Mr. Funes
csendes tag
Sziasztok a napokban vettem egy samsung 830 ssd-t 64Gb-osat.
Egy rendszergazda kollégám beállította a szokásos dolgokat.Lenne egy pár kérdésem: A"hdd-ről "B" hdd-re kibontok egy filmet, de a SSD-n levő totalcommanderből,
vagy ha neten nézem a youtobe-on videót, vagy más oldalon az írásnak számít?Egy szokásos netezés alatt soknak számít napi 5Gb írás? Tegnap nekem annyi jött össze.
A firefox cashe át van téve egy hdd-re.Utorrentet használok s érdekelne írásnak számít-e, ha hdd-ről seedelnek tőlem, de az ssd a rendszerlemezem.
Vki el tudná mondani szájbarágósan, hogy utorrent-em van, s hogyan kell beállítani az olvasási cache méretét és egyúttal kikapcsolni a windows saját cachelését, h visszaosztáskor valóban a memóriát használja a utorrent. Ezt olvastam itt fent a hardveraprón.Amúgy ssd life pro próbaverziója van fent a gépen az jól, pontosan méri, h mennyi az írásom naponta? Esteleg van egy olyan verzió is, amit nem kell folyamatosan újratelepíteni?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest