Új hozzászólás Aktív témák

• csabika25

aktív tag

Parci bácsi! Na látod, ha a hegy nem megy Mohamedhez.:C Amúgy sajnálom, hogy lemaradtam a mainstreamről, de sebaj, most reagálok.

Szóval: a Viasat egy nagy skandináv tévétársaság kezében van, akik nem kis tévéket üzemeltetnek Európában. Őszre terveznek nagy dobást a BL-lel, a harmadik kereskedelmi csatorna akarnak lenni.

A fix.tv-ről annyit, hogy ez egy menthetetlenül rétegcsatorna, úgyhogy mondjuk Viasatos nézettséget se fog elérni soha. Többet kéne beszéni róluk a médiákban, az vonzza a nézőket.

Szerintem nagyon jó műsorok vannak a csatornán. Mondjuk Kristóf műsora nem tartozik közéjük. Ha még localhost is ezt nézi, ha nevetni akar... Szóval tessék csak készülgetni, olvasgatni, bár sejtem, hogy kevés időd lehet tájékozódni, de inkább vállalj kevesebb műsort, és készülj fel rá jobban. Sajna saját példából mondom, hogy ha egy fél évig nem követed alaposan az eseményeket, akkor totál kiesel a történésekből.:(

Amúgy egy jó kapcsolatokkal rendelkező marketinges legyen az első, akit felvesztek. Ott nem szabad a pénzt sajnálni...

És még egyszer kösz az uristen@menny.hu-ért! A köz érdekében menjen le egyszer a Pesti mese is!;]

Új hozzászólás Aktív témák