Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
hát ez igen vérszegény volt
-
Den
veterán
na behangoltam tv-n
-
-
Den
veterán
válasz
gyetvaik #359 üzenetére
igazából elég lenne, ha úgy csinálnád mint régen, bent a stúdióban, egyedül, ott elég ha irányítod a műsort nem kell nagyon pc-hez érteni a betelefonálók segítenek... de amióta a kezelőben vagy műsor alatt azóta csak a baromkodás megy, teljesen elsikkad az eredeti koncepció.
-
Den
veterán
én a magamét már leírtam, amit gyanítom olvasott is, mint ahogy a többiekét is, nem írom le ugyanazt mégegyszer- amúgy még másfél éve még egész elfogadható volt a műsor, bár akkor is voltak khm. hogy mondjam finoman ''tévedések'', de ott legalább még a műsor eredeti koncepciója érvényesült, és ha kristóf nem is sokat segített de a betelefonálók igen. Egyszer én is telefonáltam, egy srác azt akarta tudni hogy lehetne digi műhold adást pc-vel fölvenni, erre mondtam megoldást. viszont egy ideje már, mióta kiköltöztek a vezérlőbe, egyszerűen szétbaromkodják a műsort, már nem sok értelme van, már vagy két hónapja nem láttam egy warm up-ot sem.
-
Den
veterán
lol, kristóf hibamegoldás: töltsd le a legújabb detonátort (mindegy milyen vga), ha akkor sem megy telepítsd újra a vindózt...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB magyarított vbill ujjlolv IR kam gar
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest