Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Akinek nincs még Zen-je, most van olyan akció 2021. dec 15-ig, hogy ha banki utalással teljesítesz minimum 1 font utalását a számládra, és azt átváltod másra, akkor dec 15-ig jóváírnak a számládon 15 fontot. Meglévő és új regisztrálóknak is él! Zen valóban a legjobb árfolyamot alkalmazza, amúgy is érdemes regisztrálni. Nincs meghívó rá, simán csak regisztrálni kell.
https://www.zen.com/special-mission[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Fifi
őstag
Amikor olvastam a hozzászólásod, pont akkor jött nekem is az e-mail az akcióról.
Eddig GBP soha nem utaltam, csak kártyával töltöttem fel.
Revoluton van GBP-m, de ott nem lelem, hogyan tudnám elutalni. Utaláskor nem enged IBAN-t megadni, mint egy €-s utalásnál csak bankfiókkódot és számlaszámot. Tudsz ebben segíteni? -
Fifi
őstag
válasz pictigjis #2207 üzenetére
Aki keresné, azt itt találja.
-
Fifi
őstag
válasz pictigjis #2210 üzenetére
Ez alapján a ZEN IBAN-ból kinyertem a szükséges adatokat.
Revolut nagyon ellenkezett, hogy ez így biztos jó-e, de kemény voltam és határozott.Most várom, hogy megjelenjen a ZEN számlán az 1 GBP.
Meg is érkezett.Wise-om még nincs, nem volt szükség rá.
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
Nálam ha Zen-en kiválasztom a GBP egyenleget, akkor rögtön írja a számlaszámot, és a "rendezési kód"-ot, azt kell a bankfiókkódhoz megadni. Nekem is megjött kb. 5 perc alatt.
Most jött el az idő, hogy az asszonynak is csináljak ZEN-t.[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Mire leadtam a drótot valakinek, már át is ért az 1 font. Tovább tartott, amíg a váltásnál megjelent a Revolut font számlán. Az oda-vissza váltással kemény 18 fillért vesztettem .
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
-
pictigjis
senior tag
válasz pictigjis #2221 üzenetére
na most, de már nem pár perc az átfutás...
ez is oda van mondjuk írva, hogy elvileg kiírják, ha véget ér az akció:
Information about possible early termination of the Promotional Campaign will be posted on the website www.zen.com/special-mission.[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
válasz pictigjis #2222 üzenetére
de persze ez is ott van, szóval lehet, azzal, hogy délutánig húztam, már lecsúsztam az ingyenpénzről :/
9. The Organizer will not announce the Participants who shall receive the Bonus. We recommend monitoring of your ZEN account.
11. The Organizer will not be obliged to pay the Bonus after the Contest Period or after achieving 2000 Participants who meet the requirements of the Promotional Action and make a Transaction. -
z67
őstag
Revolutról hogyan kell átutalni a Zenre. Melyik menüpontot kell választani és melyik országba megy az utalás? Köszönöm
-
pictigjis
senior tag
eeeeeees vege
Our Special Mission ended up being a huge success
It ended successfully 3.12 2021 on 4:55 PM (CET).
Thank you for being a part of this success. We have already reached the limit of possible participants. We are glad to see so many of you wanted to give it a try and confirm that ZEN indeed has the best exchange rates on market. We certainly hope that you will be able to share such amazing opportunities with us for much longer.
Congratulations to all of you, who managed to coplete the task successfully. You will receive a 15 GBP bonus to your ZEN account by December 15, 2021 11:59 PM (CET).
-
ACE-
addikt
Vásárolt már valaki Media Markt-ban online, Vivid elszámolja? Na megoldottam, kipróbáltam nagyobb összeggel mint az egyenleg, megjelenik szépen a Vivid-ben a Media markt logó a Simple fizetésnél a Vivid kártya adatokat direktben megadva.
[ Szerkesztve ]
-
sisi22
aktív tag
Talan nem artana ide egy osszefoglalo, hogy mirol is szol ez a forum.
Elvileg Fintech, gyakorlatilag egy N+1 -edik bankkartya reklamozas a tema?
Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
szabi__memo
nagyúr
Hali.
Még nincs Zen-em, de ha egyszer regisztrál az ember fel lehet függeszteni ideiglenesen?
Mi van ha használnám egy évig és utána már nem? Mert ha nem lehet az érdekes szitu mivel ugye havidíjat kéne fizetni. Eleve ez hogy megy havi/éves terhelés?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
zerodot
aktív tag
válasz szabi__memo #2234 üzenetére
Van amúgy Zen topik. Csaxólok.
-
freelanced
addikt
Üdv,
Érdeklődnék, hogy van-e valamelyik digitális banknál olyan szolgáltatás ami lehetővé teszi közös számla nyitását, avagy egy fiók közös elérését, lehetőleg azonos hozzáféréssel stb.
Köszönöm
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Oliverda
félisten
válasz freelanced #2237 üzenetére
Tudtommal egyelőre csak eurós számlával kínálnak ilyet.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
sisi22
aktív tag
Ha mar ez a forum csak a kartyakrol szol, akkor csinalna valaki egy listat, hogy milyen cegeknek milyen tipusu kartyai vannak, es mire jok?
Ha jol ertem az edigieket, akkor van ugy feltucat preferalt ceg/kartya, de van mellett meg par tucatnyi egyeb megoldas, amik csak ritkan jonnek fel.
Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
Oliverda
félisten
A Revolutnál és társainál rendre felmerül a betétbiztosítás kérdése. Kell-e, fontos-e, mire és mikor jó, stb. Ez az aktuális cikk sok mindenre választ ad: [link]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
HoTDoG
tag
válasz szabi__memo #2246 üzenetére
A 100.000 EUR, vagyis jelenleg kb 37 millió Ft-os kártalanítást 10 napon belül megkapják, ami a magyar OBA vállalás. A többiért lehet imádkozni, hogy a felszámolás után jut belőle.
-
szabi__memo
nagyúr
Meglátjuk. Per pill 7M A 100e euró unió miatt kötelező lesz. De a határidőben nem fogadnék nagy tételben
-
nutfile
aktív tag
válasz szabi__memo #2248 üzenetére
a 7M az teljesen más, az egy korábbi lépés volt/lett volna, hogy 1 ügyfél saját maga max. annyit vehet ki. de az már nem él és annak semmi köze az OBA kártalanításhoz.
amúgy tudtommal nem felszámolás, hanem végelszámolás, ugyanis felszámolást hitelező indíthat, akit nem fizetnek ki. -
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Az előző években gond nélkül vetten fel cash-t, Revoluttal/Curve kártyával osztrák Sparkasse ATM-ből, de a mai nap egy 4.9 euró fee fogadott volna. Változtattak volna Sparkasse-ék? Melyik osztrák banknál érdemes pénzt kivenni most?
Köszi!
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest