Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
Havidíj, hiába fizetném szívből, mert megérdemlik, ha nem telik rá. Magyar oldalt nem találtam ilyet, és külföldi oldalakról lefordítanám úgy gondoltam, mást nem gépen meglegyen emlékbe
4. résztől már jó lesz, de ezzel a 3.al nagyon szenvedek.Lassan fejlődök, de továbbmenni nem szeretnék mert béna vagyok és meghalok.
Szerintetek egy home made hobbi, nintendo FF stílusú mmo-ban van lehetőség? Nem tervezek semmit csak véleményre vagyok kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Beszámítás! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
4. résztől már jó lesz, de ezzel a 3.al nagyon szenvedek.Lassan fejlődök, de továbbmenni nem szeretnék mert béna vagyok és meghalok.