- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Hát, a XIV is az volt, én úgy tudom a XIV: Realm Reborn sem fog ettől különbözni, és tartani fogja a havidíjat.

De nézd csak a XI -t, az is havidíjas, és a mai napig játsszák, pedig nem mai.
Plusz, nemsokára kapnak a játékosok egy kiegészítőt is hozzá, ezt nemrég jelentették be. 
Számomra a Final Fantasy az egyetlen játék, aminél hogy ha kell havidíjat fizetni, akkor fizetek. Olyan minőséget tesznek le az asztalra mindig, hogy hát ha havidíjat kérnek az mmorpg -jükhöz, hát legyen, fizetek.
Ha így foglalkoznak a játékaikkal, mint a XI -vel amihez még ennyi idő után is jön kiegészítő, akkor ez is egy érv a sok közül nálam ami miatt fizetnék. Ennek ellenére a XI kimaradt (nem késő pótolnom mondjuk), a XIV -ben meg sajnos gépügyileg nem vagyok biztos, hogy úgy menne ahogy szeretném. Viszont, ha nemsokára beszerzek egy PS3 -mat, akkor oda esetleg megvenném.
Ilyen oldalban anno én is gondolkoztam, ezzel csak egy a baj, hogy egyrészt sok ilyen oldal van, másrészt meg én nem nagyon szeretném elkölcsönözni az oldalaktól az ilyen olyan információkat, hanem saját tapasztalatok alapján, 100% -ra általam kipörgetett játék információival, tippjeivel készíteném az oldalt, de még nem minden részt vittem 100% -ra, ami idő igényes dolog. Ami van, csak ha nekifekszel egy résznek, (legalábbis VII -től felfele) 80-100 vagy akár több órát is bele lehet ölni.

Új hozzászólás Aktív témák

- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Issey Miyake Nuit D'Issey
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest