Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
Első fizetésemből FF packot veszek
Ha nem tudom beszerezni, akkor marad a másik megoldás. XIII-ről olvastam, kicsit visszataszító, hogy nincsenek itemek sem igazán, és hogy csőjáték, de... final fantasy XV-ben reménykedem.
Igyekszem játszogatni és régi konzolok, játékok után kutakodni. De XIII-től mindenképp szeretném megvenni az összeset.(csak ami nem mmo). 25 év mulva XIII mennyit érhet... Túl későn születtem
Megyek is játszani
Forumot kihalni érzem 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem tudom beszerezni, akkor marad a másik megoldás. XIII-ről olvastam, kicsit visszataszító, hogy nincsenek itemek sem igazán, és hogy csőjáték, de... final fantasy XV-ben reménykedem.
Igyekszem játszogatni és régi konzolok, játékok után kutakodni. De XIII-től mindenképp szeretném megvenni az összeset.(csak ami nem mmo). 25 év mulva XIII mennyit érhet... Túl későn születtem
Megyek is játszani