Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz spammer #75749 üzenetére
Nem Pontosan nekem is ez jutott eszembe. Megnézem mondjuk a WoW: Cataclysm "trailerét" még mindig a hideg a hátamon még úgy is, hogy nem játszok a WoW-al. Ez viszont annyira semmilyen, hogy a szinkronos előzetes alatt amit néztem, jobban elvoltam azzal foglalva, hogy Fekete Ernőt hallván csak Tony Stark jut az eszembe. Ez meg egy ilyen kaliberű film első előzetesénél szerintem gáz.
All→M8
-
diablo1984
veterán
válasz spammer #75889 üzenetére
és nem azért bukott, mert sz@r volt, hanem az emberek nem is hallottak róla, nem volt akkora reklámja, nem volt felhajtás körülötte és az is igaz, hogy nem hal meg benne 2 millió ember, nem folyik rér 2 mp-ként az ember szemébe, de ahogy észre vettem, nem is annyira rétegfilm, mert sokan kedvelik, csak a marketing része volt spórolós.....
-
pohár
félisten
válasz spammer #77117 üzenetére
emlékeim szerint régen is voltak azért rajta (persze nem a 15 évesekre gondolok itt), csak sokkal kisebb, diszkrétebb volt, most meg jószerivel kibassza a szemed, ha ránézel a plakátra
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dorian
félisten
válasz spammer #77432 üzenetére
Olyan szempontból nincs baj a gagyi filmekkel, hogy néha kell az embernek kiereszteni a gőzt és kikapcsolni az agyát, megnézni egy szuperhős-filmet, beb@szni négykézlábig vagy megdugni egy csúnya ostoba nőt.
De ezzel tisztában kell lenni, jól kell elhelyezni a teljes skálán.
A baj azzal van, hogy sokan ezt tekintik standardnak.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
pohár
félisten
válasz spammer #78196 üzenetére
teljesen egyetértek, de az utolsó mondatodhoz hozzátenném, hogy nem JJ fogja rendezni a következőt, hanem Rian Johnson, csak mint producer lesz "jelen" a filmben, IMDB-n nem is nagyon látok nála új filmet a mostani Star Wars-nál, mint rendező, hanem inkább producerkedni fog, de azt elég sokat
mához egy évre meg jön a Rogue One, na arra kíváncsi leszek, és ahogy nézem, a VIII pedig május közepén fog jönni, érdekes döntés, hogy nem télre időzítették, mint ezt
a 2 óra 10 perces játékidő meg huss, úgy eltelt, hogy észre sem vettem, másfél óra múlva eszméltem, hogy megnézem már, hogy mennyi van még hátra a filmből, hát leköti az embert
hja, és a változatosság jegyében a Viasat3-on Bad Boys 2
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz spammer #78204 üzenetére
hát fel, az biztos, a sok új szálakat kibontani, karakterfejlődést továbbvinni, biztos komoly munka lesz, de ott lesz JJ is producerként, biztos szóvá teszi az olyan dolgokat a rendezőnek/forgatókönyvírónak, ami nem tetszik neki
-
Bad Pritt
félisten
válasz spammer #78204 üzenetére
Nekem pont ez a bajom. Ha egy Abrams, aki messze földön a leghíresebb SW fan, ráadásul szerintem a legjobb is az új SW rendezők közül, ilyet hoz össze, akkor nála rosszabbak mit fognak? Csak mert a Birodalom visszavág előtt Irvin Kershner már jobb rendező volt, mint Lucas, azzal a filmmel csak a csúcsra repítette magát. Kíváncsi leszek Rian Johnsonnak sikerül-e valami hasonló.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz spammer #78215 üzenetére
De miben látszik, hogy megerőltette magát? Mert én pont úgy gondolom, hogy biztonsági játékra ment, egyrészt amiatt, hogy ne legyen olyan kettős megítélése, mint 2009-ben a Star Treknél, másrészt hogy segítse a két következő epizódot.
Persze, jó volt ez idén, és ha már régi franchise-t élesztünk újra, akkor inkább így, mint Godzilla vagy Jurassic World módira, de azért örültem volna, ha egy merészebb filmet kapok.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
válasz spammer #78295 üzenetére
Daisy annyira jó lett... hihetetlen hogy így belenyúltak az ismeretlenből.
(Amugy ez nem hiszem komoly, mert az ismeretlen színészek alkalmazását tudatosan meg akarták tartani SW kapcsán.)
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bad Pritt
félisten
válasz spammer #78320 üzenetére
A szinkron+kisgyerek kombóval egy gáz van még, ami a film hibája: nincsenek narrálva a feliratok. Az elején a prológot meg néhány idegenül elhangzó párbeszédet a szülők suttogva motyogták el szegény kicsiknek, hogy értsék a dolgot.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz spammer #78320 üzenetére
De most őszintén, ilyenkor mit éreznek az emberek, amikor közel fél órával a kiírt kezdés után jönnek be a filmre. Ok most volt 20 perc trailer, de van amikor max 1-2 megy le, vagy még annyi se (volt ilyenre is példa már), és mégis közel negyed órával a film indulása után jön be és keresi a helyét. Aztán meg anyázik pl velem, hogy oda szól a jegye ahol én ülök. Mondom biztos hogy nem. Dede oda szól. MOndom add oda pls megnézem. Hádde én nem hiszek neki??? Mondom tessék itt az enyém nézd meg, jó helyen ülök. Aztán nője eltessékelte, hogy kussoljon már...
Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
válasz spammer #78463 üzenetére
a trailer nem igazán adja vissza a mozis végterméket, de még szerintem Kylo Ren hangja sem az volt aki a trailerben, hanem Zöld Csaba (az effektek 1:1-ben az eredetiek, a keverés pedig itt történt)
magyarul is érthető volt Ren amúgy, nem kellett fülelni egyszer sem, hogy mit motyog a sisak alatt
-
Ispy
veterán
válasz spammer #78524 üzenetére
Cserébe volt a Táncsics mozi, ahol a székek egy szintben voltak és amikor beült eléd egy 2 méteres állat, akkor csak a hóna alatt tudtad végig nézni a filmet
Az első mozis emlékem: [link]
De be voltam sz@rva hazafelé menet a buszon
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
spiky03
veterán
válasz spammer #78531 üzenetére
Nem mondtam én sem, hogy rosszak voltak benne a poénok.
A szokásos egysorosok, amit a Marvel-től is megszokhattunk.Bocsi. H-val akartam írni, csak telóról voltam és félrenyomtam vsz.
Jah még az a nagy félfejűt sem tudom, hogy az ki lett volna, arra rájöttem, hogy ő volt a nagy sötét erők ura.
Nah de biztos volt már róla szó a sok spoilerben, majd holnap belevetem magam, meg a kritikákba is.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
kk831228
addikt
válasz spammer #78524 üzenetére
+1000 Teljesen egyeegyetértek!!
Nem volt rossz az az idő se... Persze jó a Fhd meg az 50" a szobába 2.5m-ről, meg a házi mozi stb. De akkor is azt mondom nekem nagyon jó volt az is ami akkor volt... Volt társaság akikkel ki tudtunk ülni a parkba beszélgetni, hülyülni stb... Ma már, net, fb. Ez lett az élet...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
cyberkind
félisten
válasz spammer #78614 üzenetére
Nem szar az csak nem jó, meg egy szép nagy remake, amit még az előzmény trilógia se tartalmazott, oké, szar az a trilógia, meg Jar-Jar, de semmi ollózás, itt meg a tipikus Díznizés hogy menjünk biztosra.
4 nap, 610 milla, + a jövő hét SW-os, biztosra mentek.
[ Szerkesztve ]
-
DiamondBack
senior tag
válasz spammer #78621 üzenetére
Az utolsó mondatod ébresztett rá hogy mi az igazi bajom, a többi mellékes.
Az előző trilógiák egy-egy életutat mesélnek el (Anakin-Luke) itt viszont tényleg rohan az egész sztori. Ha ezt a filmet elosztja JJ hárommal, kidolgozza, elmagyarázza az új történetet, mindent szereplőt alaposan körbejár, és majd csak a harmadik végén van az a küzdelem ami itt volt emészthetőbb lett volna szerintem. Nem alakul ki a nézőben semmi kötödés semelyik szereplő felé, amire így hirtelen leginkább emlékszek az a pew-pew csak, meg Solo seggese a mélybe, amit persze Leia megérez csak nem tudom mitől, újabban őt is átjárja az erő?
A film elején még kajáért guberáló csaj talál egy fénykardot becsukja a szemét, ráérez hogy ő k*rva erős és szétvágja a főellenfélt. Mintha a kis Ani (Baljós árnyak eleje) egyből beledobná az Uralkodót az aknába (A jedi visszatér vége)...Se nagy rangú, se vezető nem volt, de még Sith sem. Snoke volt a góré, Kylo csak az ő tanítványa volt, és bár az egyszeri rohamosztagosok féltek tőle, de Hux visszapofázott neki, mivel a First Ordert - mint tiszt - Hux vezette. Snoke-ról sem derült még ki semmi, de lesz még 2 rész. Ez az én hülyeségem, eddig az volt hogy két sith, egy mester egy tanítvány, de a tanítvány nem egy senki... De ez már nem az a sztori. [ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz spammer #78649 üzenetére
Pont, mint az Inception-nél. Ott a szintúgy kiváló, de nem Hans Zimmer, hanem Zack Hemsey szerezte Mind Heist nem került rá a Soundtrack-re.
(#78650) marilllyo: Na a maszk felrakása és "beindítása" az brutális. De ott be kellett volna fejezni azt a jelenetet.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Pitterix
őstag
válasz spammer #78733 üzenetére
Sajnos még nem jutottam el rá. Eddig, mikor néztem tömve voltak a termek, talán majd két ünnep között.
Ezidáig még a szpójlereket is sikerült elkerülnöm.Viszont Kellemes Ünnepeket és minden további kedves ( és kevésbé kedves ha van ilyen ) fórumtársnak Boldog Karácsonyt!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Ijk
nagyúr
válasz spammer #78839 üzenetére
Akkoriban kezdett bejönni a CGI, nagy divat volt és csak ma tartják már ennyire gáznak.
Én sem értem ezt a szintű előzmény fikázást, valóban nem voltak jók, de nem is nézhetetlenek.
Abban legalább voltak Jedik ahogy a régibe is sikerült minden részbe beletenni. Ebben meg nincs Jedi lovag, sem mester (tegyük félre azt hogy a végén Luke szájat tát), így nincs SW hangulat, csak egy sci-fi poénokkal, SW beütéssel.
A Jediktől különleges a SW, akikre mindig fel lehetett nézni, mélységet adtak az egész univerzumnak és most kihagyták a húst a húslevesből. Abrams visszahozott valamit a régiekből a visszafogottsággal, makettekkel, díszletekkel, de csak a felszínt kaparászta meg.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest