Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz Shodan #11920 üzenetére
SPOILER
Nem magyarázták meg; szerintem a Skynet szövetmintákat és mintákat gyűjtött a T-800-asok borításához, illetve fegyverksíérletekhez alanyokat... elvégre hiába tervez meg és gyárt le valamit, ha az nem elég hatékony.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
mephi666
nagyúr
válasz Shodan #11972 üzenetére
hát igen... nekem a 2. részben (kb 2-3 hete láttam a trilógiát, ahogy írtam már ma) az apokaliptikus álmok tetszettek még nagyon... tettek a film hangulatához... meg a t1000-es ügyeskedése a hangjával meg úgy általában... nagyon komoly film volt... a végére pedig kellett a dráma... kb párhuzamot tudok húzni terminator és alien sorozat között... mindkettő hatalmas... alien-ből is a 2. rész volt szerintem az etalon... az első még kezdetleges volt eléggé... (nem mai film) a 3. egy jó folytatás, de a 4. nem több akciónál, amiben jönnek az alienek ezerrel... pár óra és sztem nézem a t4-et majd írok még véleményt...
ui: most nézem a nicked... ss2-ről írtam pár napja... olvasd el, ha tudod
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
runner 125
nagyúr
válasz Shodan #10963 üzenetére
Épp' tegnap filóztam rajta h valamikor beülök megnézem, bár elvekben szarnak véltem már..
1. jó volt, 2. nem rossz 3. szar.. 4.. )"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
RedWing
aktív tag
válasz Shodan #10963 üzenetére
Egyet értek Tibiajax Fórumtárssal! Ha az enyhén spoileres írásod megment minket a fölösleges pénz és/vagy sávszél pazarlástól, én is szívesen elolvasnám kicsit részletesebb véleményed!
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- További aktív témák...