Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- No Voice in the Galaxy
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tomb Raider Remastered I-III
- Az emberek furák lettek
-
LOGOUT.hu
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asanto
tag
Sziasztok. Ez nehéz lesz, mert én is még alig születtem meg, mikor láttam ezt a filmet (és lehet meg sem voltam, mikor készült).
Sajnos nem tudom, hogy pontosan mikor készülhetett. Tippre 1980-1995 között.Ha jól emlékszem két fiatal volt a főszereplő, egy fiú és egy lány. Szinte már semmi részlet nincs meg, csak annyi, hogy valami kalandba keveredtek és egy helyről csak úgy tudtak kiszabadulni, ha sakkban nyernek. kb mint a Harry Potterben, csak itt kisebb volt a sakktábla
Szerintem más próbák is voltak és lehet hogy valami számítógépes, vagy virtuális dologhoz is köze volt, de sajnos már csak ennyi maradt meg.
IMDB advanced search sem segített. Légyszi valaki....
Köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Billentyűzet hibás Dell Latitude 7480 Touch laptop (14FHDTouch/i7-G6/8GB/256SSD/Excellent)
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% Áfás Számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest