- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Na meg nagy kedvencem volt a Amerikai nindzsa 3. német nyelven magyar férfi narrátoros hanggal.
Szomszédnak volt videója, kezdetben oda jártam filmet nézniMajd 1993 őszén kaptam egy csak lejátszós videót, utána jó sok filmet vettem. Persze ekkora már kikoptak a narrátoros kazetták.
15évesen meg busszal mentem a piacra kalóz kazettát venni, jó árus volt, ha egy filmet megvettünk feliratosan utána megvolt neki szinkronosan akkor ingyen rámásolta a szinkronos verziót
Mikor Budapesten jártam réges régen sikeresen ki tudtam próbálni a videó kazetta automatát, pár száz forintért lehetett venni filmeket, metro kijáratoknál voltak az automaták(ilyen dobozban voltak[kép])
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- Metal topik
- Napelem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest