Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
macikos #3549 üzenetére
A fenét a legviccesebb, hogy kb. egyidőben mutatták be a filmeket a Venom amiben egy organizmus veszi át az uralmat és teszi "emberfeletti" erejűvé az embert a másikban pedig egy beültetett implantátum miatt lesz bazi erős stb.
Van pár színész akinek van "klónja" aki szintén színész:
- Taylor Kitsch - Timothy Olyphant
- Heath Ledger - Joseph Gordon-Lewitt
- Keira Knightley - Natalie Portman
- Zooe Deschanel - Katy Perry
- Margot Robbie - Jamie Presley
- Will Ferrell - Chad Smith -
Cs1csó
titán
válasz
macikos #3547 üzenetére
szerinem bekevered, a főszereplő hasonlít Tom Hardy-ra: Upgrade - Javított verzió (2018)
Keress rá a főszereplőre: Logan Marshall-Green egyből érteni fogod, nagyon hasonlítanak egymásra.
Amúgy készült abban az évben egy hasonló film Tom Hardy-val: Venom de ott egy szimbióta-parazita aki átveszi az uralmat. -
macikos
addikt
Sziasztok!
Egy 2-3 éves filmet keresek. Talán Tom Hardy volt a főszereplő. A lényeg, hogy egy mesterséges intelligenciát feltöltöttek az agyába és utána a cucc beszélt hozzá, átvette az irányítást, jól tudott verekedni, stb.
Rémlik valakinek?
-
MageRG
addikt
válasz
Atomgeszi #3528 üzenetére
Talán az Eszeveszett mesék?
Abban van rémdrámába forduló autós előzgetés, meg az elcseszett esküvő. -
Pötyi
őstag
válasz
TrollBalint #3542 üzenetére
Az a jelenet, hogy a gyereklegénység űrhajóval pár percig követ egy több évtizede kisugárzott közönséges zenei rádiójelet, csak hogy hallgathassák a zenét, az az "Earth Star Voyager" című Walt Disney filmben volt. Ha jól emlékszem, az volt az alaphelyzet, hogy találtak a csillagászok egy földszerű, lakható bolygót, csak kurva messze van, 17 fényévnyire, ezért indítanak oda gyerek-legénységet, mert pont fiatal felnőttek lesznek, mire odaérnek. (Hibernálás-technika még nincs.) Mindenféle kalandjaik vannak, a végén pedig a rosszak öt űrhajóból akarnak összeállítani, összelegózni egy nagyobb, gyorsabb űrhajót és már csak a gyereklegénység hajója hiányzik a puzzle-ból. Az IMDB szerint '88-as, kétrészes film volt, tán fent van a tecsőn...
-
Csorvasiagi
friss újonc
Sziasztok! Szuper ez a csoport nagyon tetszik. Jól jönne a segitségetek. A 80as években volt egy film, gyerekként láttam de nem tudom a címét... Csak arra emlékszem hogy egy fiatal srác van benne aki olyan mint egy nőmágnes, rohannak utána szó szerint a csajok. De ő épp ezért fél a nőktől. Egyszer egy motoros megmenti előlük, és mikor leveszi a sisakját kiderul hogy nő. Végül lassan közelebb kerülnek, és amikor végre szexelnénk a végén, egy helikopterről próbálja meglesni őket egy riporter. Ja és a sosem látott apját végül valami edzőteremben találja meg.... Huuuu remélem érthető volt... 😂 Tudtok nekem segíteni légyszi? Köszike 💖
-
TrollBalint
addikt
Sziasztok,
valamikor a 90-es évek elején láttam egy filmet a tv-ben, ami arról szólt, hogy megépítik az enterprise űrhajót és elmennek vele felfedezni az űrt. Én a mai napig abban a hitben voltam, hogy ez az Űrszekerek I. része, de azt ma láttam és hát nagyon nem.
2 jelenet rémlik még a filmből, egyik, még az elején két férfi beszélget. Az egyik lerak egy (spéci) tőrt az asztalra, amin előtte beállított valamit, majd a kés néhány másodperc múlva a másik fickó mellkasa felé repül, de az kivédi egy székkel. (Ha jól emlékszem az űrhajó ill. űrutazás kapcsán beszélgettek / vitatkoztak)
Másik jelenet, amikor már az űrben vannak, a legénység fiatal és az űrhajó fog egy jelet. Kiderül, hogy rövid zene részlet, amit az egyik srác többször is lejátszik és táncol rá.Mostanra már elbizonytalanodtam, hogy ez egy film, de remélem az
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Ez alapján valaki tud tippelni?
Fiatal lány az érettségi bálján elkezd hangokat hallani. Senki nem tudja mi lehet vele és a végén a pszichiátrián köt ki. Éveket tölt ott, és közben rájön, hogy ha olvas, a hangok elhalkulnak.
Itt találnak rá az FBI vagy valami más szervezet emberei. Elviszik, megtanítják hogyan uralja a képességét, és megpróbálják beszervezni. -
csemege86
tag
Köszi srácok, de sajnos egyik sem az. Néha elbizonytalanodom, hogy csak a képzeletem játszik velem. De a Luciferkét is évekig kerestem, már cseh archívumokkal is leveleztem, mire végre megtaláltam. Szóval biztos, hogy ez is létezik. Ami érdekes, hogy a lent említett anoblog-on a brit vagy angol szóra keresve nem dob ki bábfilmet. Pedig ez az egy biztos. Ja, és nem nagyméretű bábok voltak. Kis, plüssállatokat mozgattak valahogy (lehet, stopmotion technikával).
Nem adom fel azért.
-
Pötyi
őstag
Nekem is beugrott pld. a Susogós Mackók, mert a két plüssmedve rendben van, de az egyrészt magyar, nem brit, másrészt nem egy házBAN játszódik, hanem a lakótelepi házak előtt...
-
válasz
csemege86 #3536 üzenetére
Simán adhatták akkoriban, igaz, ez magyar produkció, de a medvéről és a bábfilmről nekem ez ugrik be: Dörmögőék Kalandjai
A folytatása meg pont 91-es a Dörmögőék Legújabb Kalandjai csak arról nem találtam videótAmire jobban ráillik, az már kicsit modernebb és amerikai (nem brit). Egy házban játszódik, Medve a fő karakter. Ennek találtam magyar címet, de videót csak angolul: Mackó-show a kék házban
-
csemege86
tag
~1993-4-5
hasonló mesék abból az időből: Luciferke a kisördög (szlovák bábfilm), Fülem erre fülem arra Vili
Találtam digitalizált tévéműsort abból az időből, de sajnos amit keresek, nem találtam -
csemege86
tag
Nem film, hanem mese (bábfilm), de nem találtam ilyen altopic-ot.
Évek óta keresem gyerekkorom egyik esti meséjét. Egy bábfilm volt, amiben emlékeim szerint plüss állatok voltak. Három dolgot tudok biztosan: 1. A főnök egy nagy plüssmedve volt, a többiekre sajnos nem igazán emlékszem. 2. Végig bent, egy házban (játszóházban?) játszódott. 3. Tuti, hogy brit produkció volt.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
McDoug6lak #3530 üzenetére
Ez az, köszi! Az életben nem találtam volna meg.
Azt hittem imdb-n sem kapott ekkora értékelést, kb olyan Movie 43 feelingem volt, amikor visszaemlékeztem erre.
-
Miklós315
aktív tag
válasz
McDoug6lak #3530 üzenetére
Ez lesz az szerintem is (megelőztél a válasszal)
-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok!
Melyik az a film, ami, ha jól emlékszem valami francia minifilmeket foglalt össze egy nagy filmben?
Van benne olyan jelenet, hogy egy ember kielőzi a másikat vagy mi, aztán versenyeznek, majd az egyik a szakadékba esik a kocsijával, mire a másik meg rásza*ik a szélvédőre, meg valami útszéli étterembe eszik az ember, ahol megmérgezi a konyhás, a végén meg valami esküvő, ahol elbaszódik minden.
Valami kisfilmek címmel, vagy nem tudom már. -
Pötyi
őstag
válasz
laskr99 #3525 üzenetére
Sokat segítene, ha nem egy olyan általános viszonyszámot mondanál, hogy a _kiskorodban_ láttad a filmet, hanem hogy kábé mikor? Mi nem tudjuk, hogy jelenleg mennyi idős vagy, illetve hogy mikor voltál kiskorú, így nehéz meghatározni a film évjáratát... Nyolcvanas évek? Kilencvenes évek?
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Kiskoromban láttam egy filmet, hátha ismeri valaki. Ennyi maradt meg:
Valami bányában robbantanak/ásnak és egy lyukba futnak. Amiből kiszabadul valami ördög/démon, majd megszálja az embereket. Ezután egy bárban megy a harc, ahol kereszttel védekeznek ellenük. A végén úgy szabadulnak meg a démontól,hogy dinamitot dobnak a lyukba és felszáll egy démon alakú felhő.
Előre is köszönöm.
-
Sziasztok!
Néztem nemrég egy vígjátékot, de nem találom még a böngészési előzményeimben sem.
A film arról szól, hogy adott egy pasas, aki egy játékot akar feltalálni és ehhez nagy csendre van szüksége, a külvilágot nem érinti és minden szomszédját elüldözi.
De beköltözik egy csaj mellé, aki nem adja be a derekát az ijesztgetéseknek, hanem próbál rákontrázni. Végül megállapodnak egy zaj-időben, ki mikor zajonghat otthon.
A film vége a szokásos, összejönnek, stb.Tudja esetleg valaki, miről van szó?
-
törölt tag
Hali.
Volt egy film, aminek nem jut eszembe a címe.
Annyit tudok róla, hogy többen is 10/10-nek vagy hasonlónak értékelték a filmes topikban. Dráma. A történet több szálon fut. Családdal, hétköznapi dolgokkal kapcsolatos és maximum 3-4 éves lehet.
Vannak ötletek? -
Viszlát
addikt
válasz
Imilenni #3513 üzenetére
A másodikra: volt egy Nicole Kidman film hasonló sztorival, de nem esküdnék meg rá, hogy ezt keresed: The Invasion.
-
Cs1csó
titán
Chain reaction, Láncreakció Keanu Reeves, Morgan Freeman, Rachel Weisz
(egy apró érdekesség a filmmel kapcsolatban, ez egy 1996-os film, Andrew Davis rendezte aki az 1993-as Szökevény c. Harrison Ford mozit, és mivel én ez utóbbit IMÁDOM kb. évente újranézem ezért nekem a Láncreakció nézése közben egyből feltűnt, hogy SZINTE a komplett stábot átemelte a rendező ebbe a filmbe. A mellékszereplő színészek nagy része mindkettő filmben játszik a helyszín is Chicago (legalábbis a forgatás)
-
carr
őstag
Sziatok!
Erről jutott eszembe. Volt anno egy film a hidegfúzióról. Lehet Keanu Silverhand Reeves volt a fsz, de nem biztos. a lényeg, h a film végét láttam talán. Ahol a hidegfúziós generátort átadták az emberiségnek. vagy nem.
Meg sötét volt meg rohangálás, meg lövöldözés, stb.
Valakinek megvan mi a címe? biztos, hogy nem a 2010es verziós gugli szerinti hidegfúzió a címe. help?
Köszönöm. -
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Az utolsó két filmet azóta sem találom, beírom mégegyszer, hátha valakinek beugrik.
köszönöm
"A film egyik főszereplője a visszahúzódó (de kedves srác) volt.
Valami túrára ment az összes irodista (hajóztak vagy repültek) (munkatársai), viszont ha jól emlékszem valami történt és egy szigeten kötöttek ki.
Ott két részre szakadt a tábor, az egyik a srác (4-5ember) tábora a másik a főnöké (mindenkimás).
A főnök brigádja drogozott, aztán rendesen bennszülöttnek képzelték magukat.
A végjátékban elrabolták a sráctól az egyik társukat (szőke csaj, bejön a srácnak), aztán ott jöttek rá a főnök táborába tartozók hogy bevannak drogozva).
Esetleg valakinek így beugrott melyik film ez?
Annyira nem lehet régi."
A másik pedig lehet még meg sem jelent, pár éve láttam róla egy cikket, ahol beszéltek róla.
"A lényeg hogy az idegenek a politikusokat/vagy pártot megszállnak, és azokon keresztül igázzák le? az emberiséget.
Ugye a film lényege hogy úgy fogadtatják el az emberekkel ezt az egészet, mintha nekünk is jó lenne.
Komoly a film hangvétele, inkább csak politikáról szólhat!
Színészeket nemtudok belőle sajnos!"
-
Liner
aktív tag
Hali! Nagyon izgalmasan kezdődő film. Nálam Jane Doe boncolása után ez a második., sőt nagyon érdekes és nekem tetszik az egész úgy ahogy van. (nem mindenkinek)
Lényeg, hogy két barlangász a főszereplő akik testvérek és találnak a temető mellett egy lukat ami már eleve ki volt ásva és van még egy lyuk de az már a barlangon belül kicsi és nagyon kemény kőből van, és hideg szél fúj belőle. előtte egy karosszék ilyen pálcikás pörgettyűvel.
Van benne egy vékony buzi kutas akit magukkal visznek mert barlangász ő is. Köszi előre is.. -
bul07
nagyúr
Wiki
A ByteDance 2016 szeptemberében indította el először a Douyint, a TikTok elődjét a kínai piacon. Elérhetővé vált az Egyesült Államokban, miután 2018. augusztus 2-án egyesült a musical.ly -vel. A TikTok és a Douyin hasonlóak és lényegében ugyanaz az alkalmazás, azonban külön szerveren futnak, hogy megfeleljenek a kínai cenzúra korlátozásának.
Kínai TikTok
Sokkal szóakoztatóbb mint más nemzeteké, magyar tiktok-on sok retardált meg hogy is fogalmazzak kisebbséghez tartozó van.
(#3508) Viszlát
Köszönöm rá is nézek ezekre
-
bul07
nagyúr
Na itt vagyok megint
Nem tudom hogy sorozat vagy film vagy egyéb de jónak néznek ki1, [link]
2, [link]
3, [link]
4, [link], ez nagyon kérdőjeles, lehet hogy ez inkább valami jövőbeli projekt film vagy nem tudomEzt meg csak úgy ide, hogy lehet jó pár év múlva majd talán ilyeneken nézzük a filmeket (Xiaomi cucc)
-
Sziasztok,
Egy magyar filmet keresek, egy kollégám ismertette röviden a tartalmát, miszerint egy vasútvonalat meg akarnak szüntetni, csak akkor maradhat meg, ha körülötte hirtelen nagy lesz a nyüzsgés. Gyorsan papírból építenek házat mellé, hogy forgalmasnak tűnjön, mire jönnek az "elvtársak".Valakinek beugrik valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Mozgásban a Crimson Desert
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest