Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
Üdv!
Keresek egy filmet, kis koromban láttam kb 15-8 éve.
Ennyi maradt meg:
Valami bányában belefúrnak egy üvegbe. Ott kiszabadul valami gonosz, majd a városban mindenki zombi/ördög szállta lesz. Ezután valami kocsmában próbálnak védekezni ellenük. A vége az hohy azt a lyukat felrobbantják és a bánya fölé ördög fej jön. -
laskr99
addikt
Sziasztok!
Kiskoromban láttam egy filmet, hátha ismeri valaki. Ennyi maradt meg:
Valami bányában robbantanak/ásnak és egy lyukba futnak. Amiből kiszabadul valami ördög/démon, majd megszálja az embereket. Ezután egy bárban megy a harc, ahol kereszttel védekeznek ellenük. A végén úgy szabadulnak meg a démontól,hogy dinamitot dobnak a lyukba és felszáll egy démon alakú felhő.
Előre is köszönöm.
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Nem film, hanem mese. Annyira emlékszem belőle, hogy 4 vagy 5 főszereplő volt(ennél nem több). Mindegyik egy elemet képvisel, és meg kell egymást találniuk, miközben egy agyag/kerámia hadsereget irányító "gonosz" valami repülő erődítménnyel üldözi őket. Van valaki aki tudja a címét? Több része van. Mondhatni sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest