- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Ezt tudja valaki:
Van magánál egy OB mini Snaucer RT hangtompítóval, ergo KGB, a munkamódszere viszont NSE, az SIG-je pedig CIA, a PHD-jét pedig a NDK-ban szerezte, aliasz DDR, szeret RIM-et, FMR-t és STP-t hallgatni CD-n, vagy egy BMW-je ABS-el, nem rég lecserélte a TV-jét, és gyanítom, hogy fordítva szokta felrakni a WC papírt a tartóra.
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Bíztam benne, hogy valaki feldob valami szép kis aranyköpést, de nem, akkor majd én:
Ezt meg kellett hallgatnom vagy 3x...
"Pszihomagnetikus nyálkafolyam: negatív emóciók materializálódnak viszkó-, pszihoreagens plazma formájában, amely explozív paranormális potenciállal rendelkezik."
-
tibaimp
nagyúr
Ez is jóó film:
- Ez Calhoune nője?
- Igen.
- Hallottam róla, de mit eszik egy ilyen osztályon felüli áru, egy olyan dagadt, hájas, zsíros, folyós, büdös, szaros, pöfeteg, seggszagú, böhöm, tripla tokájú fingzsákon? Mi? Mit eszik az ilyenen, mond meg?
- Mit tudom én, tán bukik a pocakra. -
tibaimp
nagyúr
Itt egy újabb:
- Hé fószerkám! Ez itt az én parkolóhelyem, én itt lakom, úgyhogy vidd innen a francba a verdádat, vagy fizess egy 50-est!
- Nem értem mit akar tőlem.
- Hülye vagy? Nem baj, elmagyarázom. Elmész a francba, vagy adsz egy 50-est, vagy fogom ezt az izét (felmutat egy baseball ütőt) és szarrá verem a kocsidat!
- Ismered Mirandát?
- Még nem vót meg a kurv......csatt!! (csávó kidől)
- Huligáni....
(megjön a másik főszereplő)
- Na, nem volt semmi?
- Semmi, semmi probléma...
- És ez az eldőlt szarzsák itt a járdán?
- ÁÁÁ, itt lakik... -
-
-
Miklós315
aktív tag
- Az angyal szárnyra kap.
- Talált. Hogy úgy mondjam, két lábbal a földön repkedek. -
tibaimp
nagyúr
Az örök klasszius:
"Parancsolj Pakito, a világ legnagyobb bifsztekje, olyan mintha egy víziló combjából lenne.
Látod milyen gyönyörű, kitesszük ide egy kicsit levegőzni, és majd meglátjuk, hogy a mi kis titokzatos bélpoklosunk vajon a víziló bífszeket is elcseni-e." -
Miklós315
aktív tag
A #2126-os miből van? tök ismerős, de nem jövök rá...
-
tibaimp
nagyúr
Az egyik kedvencem, ez is alapmű:
- Állj félre Buch!
- Jól vagy?
- Nem vagyok jól! Kibaszott cefetül vagyok, nem jól!
- Na és most mi van?
- Hogy most? Megmondom, hogy mi lesz most! Idehívok egy pár keményen bepipázott niggert, hogy dolgozzák meg itt ezt a hédert, feszítővassal, hegesztőpisztollyal. Hallod, mit beszélek bunkó fiú! De ne hidd, hogy veled már végeztem, kicsipkézem a valagadat.
- Na és most veled és velem, hogy lesz?
- Mostantól fogva megmondom, hogy lesz velem és veled. Nem lesz olyan, hogy te meg én, soha többé.
- Kvittek vagyunk?
- Kvittek vagyunk. Két dolog van! Erről nem beszélsz senkinek! Ez a dolog megmarad köztem, közted és e között a tökönlövötten döglődő, mindjárt kifingó csatornatöltelék között. Ez nem tartozik más senkire. Kettő: még ma elutazol, ma este, és ha elutazol, el vagy utazva, különben vége, Los Angelesben nincs maradásod.
- Értem.
- Na húzd el a beled! -
LaciNem
újonc
"Természetes halált akarok halni 102 éves koromban - mint Detroit városa"
-
tibaimp
nagyúr
És ez, könnyű
:
- Tudod mit akarnak ezek?
- Neeem.
- Le akarnak itatni.
- Na és aztán..?
- Hogy bírod a piát?
- Az első 5 litert nagyon jól, aztán a 6.-nál elkezdek kötekedni. És te?
- Ugyan, viccelsz? Wiskin nőttem fel, a vérem 86 fokos... -
tibaimp
nagyúr
Saját magammal beszélgetek itt, de kár. Pedig vannak jó idézeteim:
- Héj dundi, csak ezt az egy dallamot tudod?
- Te, más figurát is tudnak ezek a Fredaszteri lábak?
- Maguk mit gondolnak, a születésétől fogva hibbant, vagy a körülmények tették azzá?
- Mondtál valamit csücsörikém....
- Ha öngyilkos akarsz lenni, csak legyél itt amikor kijövök... -
tibaimp
nagyúr
Kár, hogy ilyen későn fedeztem fel ezt a topikot, pedig vannak még jó gyöngyszemeim.
-
tibaimp
nagyúr
Akkor egy újabb gyöngyszem, de egy nem túl régi filmből:
- Mit vakerálsz hófehérke?
- Azt, hogy a pofád okker, a szerkód fehér, a dumád feka, a verda zsidó, hogy tudnám, hogy melyik csíkszemű kutyafaló putriból vagy moncsicsi? -
Espla
aktív tag
válasz
tibaimp #2123 üzenetére
ebben beszéltek így, vagy nem ebből van az idézet?
-
tibaimp
nagyúr
-
GSP
aktív tag
''Ismeretlen jövő közelít felénk, most érzem először, hogy bízhatok benne. Mert ha egy gép, egy terminátor fel tudta ismerni az élet értékét, akkor talán van még remény.''
-
Espla
aktív tag
-
BITBOYS
addikt
Ez beleégett az agyamba..
"A jövő napról napra egyre sötétebb,
de a múlt, még a mocskos részei is,
egyre élénkebbnek tűnnek" -
dangerzone
addikt
Tudja valaki, honnan van az alábbi idézet?
"Ez hiba volt. Hatalmas. Óriási! "
-
Espla
aktív tag
-
wolfman
veterán
"Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem."
-
Espla
aktív tag
-
hegti
aktív tag
"Exoricizamus te, omnis immundus spiritus, omnis satanica potestans, omnis incursio infernalis adversarii, omnis legio, omnis congre gatio, et secta diabolica. Perditions venenum propigare. Vade,satana, inventor et magister omnis fallaciae, hostis humanae salutis. Humiliare sub potenti manu dei, contremisce et effuge, invokato a nobis sancto et terribili nomine, quem inferi termunt. Ab insidiis diaboli, libera nos, domine. Ut facias libertate servire, te fecias libertate servire, te rogamus, audi nos. Te rogamus audi. Dominicos sanctae ecclesiae. Terrogamus audi nos."
-
hegti
aktív tag
válasz
moongoose #2095 üzenetére
Nyugattól Keletre, avagy a média diszkrét bája (1993)
A film főszereplője egy Orion gyártmányú óriás televízió, amelyet parádés körülmények között kisorsolnak. Ivándzsó Béla vállalkozó és emberei egy hátrahagyott orosz katonai teherautón szállítják a tévét - amelyről kiderül, hogy kikapcsolhatatlan és elpusztíthatatlan - az isten háta mögötti faluban lakó szerencsés nyertes otthonába. A sajátos humorú road-movie szereplői átrobognak a mai Magyarország vizuális világán.
-
Henri Ducard
újonc
"-Esőkabát van rajtad?
-Igen az! '87-ben Huey ezt adta ki: Négy (Four) a legtökéletesebb albumuk. Szerintem kétségtelen mestermű a "Hip to be Square", ami mindenkit annyira megragad, hogy nem is figyelnek a szövegére, pedig érdemes, most nem csak a konformizmus kényelméről, és a trendek fontosságáról szól, hanem egyben kiáltvány magáról az együttesről. " -
Róóóland! :-)
-
skitzoo
senior tag
"Ha kicsi a tét a kedvem sötét"
"enyévül sápáz"
És a legjobb:
"Hogy bírod a piát?-Az első 5 litert nagyon jól, a hatodiknál elkezdek kötekedni és te?
-Hülyeskedsz? Whiskey-n nőttem fel4 A vérem 86 fokos"
-
enginev3.0
félisten
Stallone: Kering még egy pletyka, hogy megmart téged egy királykobra
Chuck Norris: Így igaz, de öt gyötrelmes kínok közt eltöltött nap után, a kobra kimúltFeláldozhatók 2
-
tornas
őstag
"Vagyok amilyen vagyok, de egy ilyen is kell"
Mennyei királyság
-
kmagor
csendes tag
"ö... szia Marla"
-
e30st
tag
Üdv!
az lenne a kérdésem, hogy tudja-e itt valaki, hogy melyik simpson család részben volt az, hogy Homértól kérdezi a bart vagy lisa, hogy "apu, mire költi az állam az adót?" mire homér gonodlkozik, majd azt mondja, "hát izraelre!!"
ha valaki tudja melyik évad melyik része ez, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- Revolut
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest