Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
- Gunnar! Mit csinálsz?
- Felkötök egy kalózt! -
-
-
akaido
addikt
"Az ember néha ott találkozik a sorssal ahol kikerülni akarta."
-
-
tibaimp
nagyúr
Ez könnyű lesz:
"Eladtál egy visszarezgő, mutálatos karbonizátort egy határsértő cefalopoidnak!"
-
-Köszi a nasit!
-Ez igazából pot pourri. Vidd csak el a tálat. 😃 -
tibaimp
nagyúr
válasz
elfelejtette #2297 üzenetére
Az ilyen igazi, régi, nagy formátumú, klasszikus filmekből jöhet idézet, alapvetően szeretem a filmeket, meg is van elég sok, többek között ez is.
Fentebb, ha lapozol, én is tettem fel elég sokat, például ezt senki nem találta ki: [link] -
tibaimp
nagyúr
válasz
elfelejtette #2295 üzenetére
Ez könnyű! Ronin, az egyik kedvenc filmem. Mikor ott ülnek a szobában, már Sean Bean nélkül, és a csaj kijön a fürdőből, mondja neki Robert De Niro azaz Sam.
Szerk:
- Jó reggelt.
- Látom a problémán dolgoznak!
- Jaa. Az ember vagy előidézi, vagy megoldja a problémát, különben csak szimpla tereptárgy.
.
.
. -
elfelejtette
veterán
"Az ember vagy előidézi, vagy megoldja a problémát, különben csak szimpla tereptárgy."
-
tamikomac
aktív tag
"Állj föl lator mit keresel az asztalunknál, a te helyed a batáron van. Ha lesz maradék majd oda dobom neked."
-
-
- Árulj el valamit; hol tanultál meg így lőni?
- A játékteremben. -
akaido
addikt
"Gyengék vagyunk látni az igazságot, mert remélünk, de a szerelem reménytelen, mivel árulás a vége sajnos mindig."
-
tibaimp
nagyúr
Nagyon ismert filmből:
"- A diagnózis: akut skizoeffektív pszichózis, az ismert tünetekkel! Depresszió, szorongás, agressziós rohamok, üldözési mánia."
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Az egyik nagy kedvencből:
- Ébresztő haver, egy-kettő, kiszállás!
Ajtó becsapódik.
- Dobjátok ki!
- Héj öreg, kiszállás!
- Miért?
- Miért, azt kérdi mért.
- Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele.
- Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele, érted?
- Hova?
- Azt kérdi, hova.
- Ahhoz neked semmi közöd, na tűnés innen! A szakálladnál fogva húzzalak ki? Kezd elfogyni a türelmem, nem értesz a szóból?
(elkezd bőgni akit ki akartak paterolni a kamionból)
- Most meg mi baja?
- Egy: ha alszom, és nem a kellő tapintattal ébresztenek fel, elsírom magam. Kettő: A sírással felizgatom magam, és izgalmamban fel kell kelnem. És ha felkelek, bal lábbal kelek, és ha bal lábbal kelek, akkor le kell hűtsem magam...
- Már nem azért, de akkor minek bőgsz?
CSATT.... -
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Én is tudok párat:
"- Héj dundi, csak ezt az egy dallamot tudod? Te, más figurát is tudnak ezek a Fredaszteri lábak? Maguk mit gondolnak, a születésétől fogva hibbant, vagy a körülmények tették azzá?
- Mondtál valamit csücsörikém.... Ha öngyilkos akarsz lenni, csak legyél itt amikor kijövök..." -
akaido
addikt
válasz
tibaimp #2257 üzenetére
Rablótámadás, kezeket fel!
Jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb.gondolom ez alap idézet már :)
na de ez:
"- Adj már nekem is egy tölcsért!
- Tuttifrutti, karamell, vanília.
- Pisztácia.
- A pisztácia kifogyott. Van vanília, tuttifrutti, karamell, rumos dió, kávé.
- Oké, akkor legyen vanília pisztáciával.
- A pisztácia kifogyott. Van vanília, karamell, tuttifrutti, rumos dió és kávé.
- Oké, akkor legyen mondjuk tiszta csokoládé egy kis pisztáciával.
- Mondd, te süket vagy? A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
- Azért ne kapd fel mindjárt a vizet, ha nincs, nincs. Szóval akkor mi a választék?
- Van vanília, tuttifrutti, karamell, rumos dió és kávé!
- Megjegyeztem. Akkor mondjuk legyen egy kicsi mindből. Tuttifrutti, karamell, vanília, rumos dió, és kávé. Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát..." -
akaido
addikt
válasz
tibaimp #2257 üzenetére
"A madárka kicsi volt, még repülni sem tudott. Egy szörnyen hideg éjszakán, kipottyant a fészekből, és a földre esett. Szegény; kiabálni kezdett. (Csirip-csirip-csirip). Ahogy a torkán kifért, mert nagyon fázott. Szerencséje volt, mert arra ment egy tehén, és észrevette. Megsajnálta a madárkát. Szépen felemelte a farkát, és (pláccs). Rápottyantott egy gőzölgő tehénlepényt. A kismadár megint jó melegben volt, de nem érte be ennyivel és folytatta. (Csirip-csirip-csirip). Ahogy a torkán kifért. Egy gonosz vén prérikutya meghallotta és odafutott. Megfogta a kismadarat és kiszedte a tehénlepényből. Szépen alaposan letisztogatta és aztán bekapta és lenyelte a madárkát.
Nagyapa azt mondta mindenki maga vonja le a tanulságot." -
Lipton
őstag
Sziasztok!
A suits melyik reszeben van a “we are family”? -
tamikomac
aktív tag
Azt hiszi, aki az űrsikló wc-jét gyártja, megkapja az egész gyártmánytervet?
-
coco2
őstag
Coub - film részlet lehet? Vagy valami klipp? Leszbi stílusnak tűnik, talán francia, talán orosz?
-
coco2
őstag
Rákerestem, nem adott olyasmit.
-
arelim
tag
- Azt hallotta: "idegen". Azt hitte, külföldieket keresnek, és jelentkezett.
- Baszódj meg.
- Bárhol, bármikor -
tibaimp
nagyúr
-
42861
senior tag
- Mi? Most ki akartok nyírni? Tényleg, ti engem? Ki akartok állni? Velem?
- Hallgass már végig, ez az igazság! Ha kamuzunk, gondolod nem találunk ki valami jobbat az űrlényeknél?
- Ha még egyszer kimondod!!!*földöntúli sikoly a háttérből*
- Én megmondtam! Fenn a tetőn, esküszöm!
- Mi? Mi van a tetőn?
- Egy olyan...
- Mondd ki!
- Egy olyan... nagy... gorillafarkasgeci!! -
akaido
addikt
-
tibaimp
nagyúr
válasz
tibaimp #2221 üzenetére
Ezt nem tudja senki? (pedig micsoda szöveg
)
"Gózer az utazó, ki tudja milyen alakban jön majd el hozzánk! Amikor leszámolt a vuldránákkal, az álcája hatalmas mozgó torg volt. Aztán, amikor harmadszor is megalázkodtak a porban csúszó meketrecek, megint új alakkal ruházták fel, akkor óriási szlór volt. A srábok és zufók hordája aznap megtanulta, mit jelent porrá hamvadni a szfórban, mit mondjak!"
-
Espla
aktív tag
-
Espla
aktív tag
-
Espla
aktív tag
-
Espla
aktív tag
-
Espla
aktív tag
Majd még rakok fel hasonló "képregényes" idézeteket.
Akik hasonlót csinálnának, a Comic Life 3 nevű progival tudnak ilyesmit létrehozni. -
tibaimp
nagyúr
Ez melyik filmből van?
"Gózer az utazó, ki tudja milyen alakban jön majd el hozzánk! Amikor leszámolt a vuldránákkal, az álcája hatalmas mozgó torg volt. Aztán, amikor harmadszor is megalázkodtak a porban csúszó meketrecek, megint új alakkal ruházták fel, akkor óriási szlór volt. A srábok és zufók hordája aznap megtanulta, mit jelent porrá hamvadni a szfórban, mit mondjak!"
-
tibaimp
nagyúr
Még egy gyöngyszem:
"Ezt a gabonát a bolondok fölzabálják, pedig az Úr arra teremtette, hogy méltóbb módon vegyük magunkhoz. Dícsérjük hát az Teremtőt és az Ő végtelen bölcsességét, hogy megadatott nékünk a SÖR!"
-
tibaimp
nagyúr
válasz
patka21991 #2212 üzenetére
Az
.
Nagy szöveg! -
tibaimp
nagyúr
válasz
Miklós315 #2205 üzenetére
OK, csak nyugodtan, és modern sztori.
Ebben volt ez is:- Ébresztő haver, egy-kettő, kiszállás!
(kamion ajtó becsapódik)
- Dobjátok ki!
- Héj öreg, kiszállás!
- Miért?
- Miért, azt kérdi mért.
- Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele.
- Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele, érted?
- Hova?
- Azt kérdi, hova.
- Ahhoz neked semmi közöd, na tűnés innen! A szakálladnál fogva húzzalak ki? Kezd elfogyni a türelmem, nem értesz a szóból?
(elkezd bőgni akit ki akartak paterolni a kamionból)
- Most meg mi baja?
- Egy: ha alszom, és nem a kellő tapintattal ébresztenek fel, elsírom magam. Kettő: A sírással felizgatom magam, és izgalmamban fel kell kelnem. És ha felkelek, bal lábbal kelek, és ha bal lábbal kelek, akkor le kell hűtsem magam...
- Már nem azért, de akkor minek bőgsz?
CSATT.... -
tibaimp
nagyúr
Senki, de kár
-
tibaimp
nagyúr
Itt egy örök klasszikus:
- Ezt azért talán mégse kellett volna! Nem igazán szép dolog a kisebbet pofával belenyomni egy tortába, főleg nem az én tortámba.
- Pssss, kussolj!
- Márhogy én?
- Te!
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest