- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- thesound: Segítőkészség
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Az update-re gondolsz vagy találtál valami beállítást, ami javított rajta? Olvastam, hogy az EA adott ki egy patch-et, ami bizonyos hibákat javítani igyekszik, de konkrétan nem tudom, hogy mire jutottak, mert azóta nem tudtam kipróbálni. Valóban érezhető valami teljesítménybeli javulás? Azt én is észrevettem, hogy a 22-höz képest itt igencsak pörög a proci, melegszik a rendszer rendesen, ami szerintem egyáltalán nem normális, úgyhogy szerintem ez mindössze a rossz optimalizálás eredménye lehet, de gondolom a VGA gyártó is előbb-utóbb dob ki olyan driver-t, amivel segít majd a problémán, legalább is remélem, hogy így lesz, mert nekem kb. közepes grafikai beállítások mellett fut, és néha-néha apró belassulás tapasztalható meccs közben, ami azért haza tudja vágni az élményt. Sajnos a minőséghez képest szerintem jóval nagyobb lett az ugrás a gépigény tekintetében, de lehet, hogy egyelőre csak a rosszul optimalizált szoftvernek köszönhető ez. Mivel egy aránylag régi gamer laptopom van, így én csak örültem, hogy egy évvel eltolták a next gen PC-s megjelenést, mert amit tudtam, azt már évekkel ezelőtt felfejlesztettem hardveres szinten és így az eddigi Fifa részek mind Ultra beállítások mellett gyönyörű szépen futottak, ellenben a 23-mal. Tehát nagyon bízok benne, hogy teljesítmény problémákat javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Horgász topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Amazfit GTR Mini okos óra
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs