- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
dudu5130
üzenetére
Nálam az is jel kapok egy tizit és kivédi tuti kikapok. Persze lehet mert ennyire jó és ezért
Csak annyit akartam írni és nem rinyalas hogy vmi perverz módon idén ez volt a legjobb játékmód nekem. Lehet jókor játszom és kapok gyenge ellenfeleket engem tol a gép többet stb. De eddig élveztem volt sikerélmény tényleg sokkal jobb volt a játék mint rivals vagy wl. De tegnap ugyanolyan kinlódós volt mint a rivals. Nem azt mondom akkor is nyerni kellett volna amikor kikaptam de az hogy ennyire közöm nincs a játékhoz az nem reális. Nem pro csapatok voltak. Na mindegy nem sikerül tartani a fogadalmat hogy nem baxom fel magam
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Assetto Corsa EVO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux felhasználók OFF topikja
- Házi hangfal építés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 3 INTEL CORE i9-10885H,32 gb,1 tb, MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- "Kicsi méregzsák" I7-6700k / 16gb ddr4 / Rtx 2060 Super 8gb/ 256gb ssd / 1tb Hdd
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i3-4000M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs