Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nekem az a gondom az új rendszerrel, hogy mélyíti a szakadékot a nagyon erős és az átlagos játékosok között.
Eddig egy közepes tudással is el lehetett érni a WL-ben egy G3-mat, amiért azért már elég jó rewardok jártak.
Most ha a WL az igazán erősek játszótere lesz, akkor ők még jobb rewardokat kapnak, még erősebb lesz a csapatuk, így még nehezebb lesz felvenni velük a versenyt.
Meglátjuk a gyakorlatban mennyire lesz nehéz, nekem a PS5 miatt is vannak félelmeim a kevés játékos/erősebb ellenfelek/szarabb kapcsolat miatt.Na mindegy, majd kiderül
Tervezi valaki már online nyomni az első 10 órában? Én most azt gondolom, hogy csak SB-t nyomok, ismerkedek a játékkal, próbálok zsetont, csomagokat szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- EAFC 26
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tervezi valaki már online nyomni az első 10 órában? Én most azt gondolom, hogy csak SB-t nyomok, ismerkedek a játékkal, próbálok zsetont, csomagokat szerezni.