- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
85+ Morientes és Cucurella. Decent.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
Ma nap tökéletesen bizonyította rivalsban egyet nyertem
igaz én aranygóloztam nem kinlodok ezzel a fossal többet. Ss kupa mait lenyomtam 5/4 one liga 4/3 szóval annyira csak nem vagyok fogyatékos bár lehet csak div 10-esekkel dobott össze.De ezt a sok fos csapatot ami rivalsban volt aztán mégse tudtam nyerni
-
BenXL
aktív tag
Nem ártana visszatenni azt a totw sbct, mert a legolcsobb lap 50k a piacon
-
Woodslave
félisten
Ss kupa 5/5 one liga 4/3 jó volt elég is volt
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
De őszintén szólva most egy promomentes héttel szerintem a játékosok kb. felét elveszítenék már az idei évre, azt meg nem engedhetik meg maguknak.

Amúgy Chiellini maxos védő mit hoztak volna még ki belőle? Egy támadó nyilván jobban érdekel mindenkit, amikor védővel tele a padlás azt nyitott mindenki minden packból pickből ráadásul jelentős game breaking különbség nincs köztük. -
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Én is ezt néztem a hétvégén, hogy simán lehetnek akkora g.cik, hogy amikor be lehetne váltani végre a packokat, akkor nem lehet majd promo lapot nyitni. De őszintén szólva most egy promomentes héttel szerintem a játékosok kb. felét elveszítenék már az idei évre, azt meg nem engedhetik meg maguknak.
-
EA's hit
addikt
válasz
david368
üzenetére
Csak pl. egy Chiellini, aki 17 szezont töltött a Juvénál, a klub történelmének 3. legtöbb meccset játszó játékosa, évek óta csapatkapitány, már karrierje alatt klublegenda, gyengébb lapot kap, mint az a Bale, aki évek óta nem kell egyik csapatának sem, köpködik a szurkolók és alig várják hogy elhagyja a Realt, és bár volt 2-3 jó éve, de több nem. Ez azért minimum vicces, és nyilván össze lehetne másokkal is hasonlítani. Bármennyire end of an era, Bale még a csúcsformájában is nagyon messze volt attól a szinttől, amit ez a lap sejtet.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
persze, mellé lehet lőni 94+ -ban is. De mire másra szórjam el?
Vagy hagyom az egész token gyűjtögetést a francba, vagy ha nem (mert úgysem bírom ki), akkor legalább lesz egy minimális izgalom, hogy vajon ki jön. Jelenleg úgy látom, hogy ez váltaná ki belőlem a legtöbb érzelmet
Aztán lehet bedobnak még majd valami brutál promót ami miatt átértékelem...
szerk: 14 már megvan

-
Woodslave
félisten
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
engem is eléggé untat már, mostanában a promókban sincs már olyan játékos, aki komolyabban érdekelne.
Ezért is döntöttem úgy, hogy a swapból a 94+ icon picket fogom kivenni. Hátha lesz egy jó lapom mutatóba mire vége a játéknak
Ha meg nem akkor is mindegy.
Annyira a végét járja már a játék, hogy még ha jönne is olyan lap amire nagyon vágyok már alig tudnék vele játszani#22179: amúgy biztos jó használni. Szó szerint mindent mindenhonnan bever, lefut mindenkit és az a fajta csaló lap, akihez ha közel mész a védővel esik és tizi. Mondtam már hogy gusztustalan?

-
Woodslave
félisten
úgy szeretnék variálni mert amúgy halál unalom a játék
[link] de nem hiszem hogy ezzel a két új arccal előrébb lennék mint tots Dybala Puskás duoval
-
sz_abika
addikt
Valahogy ki kéne bányászni ezt a Balet, a 95ös lapja mai napig az egyik legfluidabb beszállóm. Csak mibű, Maúni? A marqueekat is már csak 70es silverekből és 83-84es lapokból hozom össze egy ideje

-
kapeti07
senior tag
Sziasztok,
Nagy szerencse ért a hétvégén. 2,5 éves FUT pályafutásom legnagyobb nyitása jött vasárnap az SB Elite 2 rewardból: Prime Ronaldo Nazario. Soha nem nyitottam még pakkból Ikon-t, az meg hogy eladható csak hab a tortán. Kicsit sajnálom, hogy most húztam ki de még így is örülök neki. mentem vele pár meccset de ilyen nagy értékű eladható lapot nem szeretnék megtartani. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mikor lehet eladni egy ilyen nagyobb értékű lapot?
-
david368
aktív tag
Sokan elfelejtik, hogy Real Madrid nagyban neki is köszönheti, hogy BL-t nyert jó néhány éve. Spursben a legjobb szélső/támadó volt a Premier League-ben és amíg a Madridban nem csinálták ki húzóember volt. Továbbá a válogatott kijutott VB-re, főként miatta. Tehát, ha egy Ginola megérdemli a 98-as lapot, Bale lapja elvitathatatlan. Mondom ezt úgy, hogy sosem voltam se Madrid, se Spurs drukker.
Én várom, hogy kipróbálhassam, de üres a klub, reméljük pénteken
-
BenXL
aktív tag
Este 10tol leultem vegigszenvedni a WLt, 1-0nal ki is lepegettem gyors, csak rank 6 lett... erre beadja az egyetlen pickbol Vinit...
miutan egesz evbe nem nyjtottam 300ksnal nagyobb erteku lapot, most valt ertelmetlenné nalam a WL -
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
95+ SS pick, az összes fodder pack, a többiből meg tökmindegy, majd amire marad még coinom.
-
|AP|
veterán
azt hittem Insigne-t fogom legjobban utálni az ellenfélnél, de most megjött Bale...
Gusztustalan egy lap -
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew
üzenetére
6
nem vagyok hajlandó semmi gameplay objektívet csinálni ezért.De fenntartom maga ez a swap tök jó. Ha nem lenne halott a játék (amúgy is élőhalott volt végig) és számítana valamit ez az egész meg lenne kedve még grindelni az embernek szuper lenne.
Ez mondjuk toty időszakban akár. Most már miafaxnak. Lehet sajnos túl jó csapatunk van túl opk a korábbi promo lapok és/vagy túl gyengék az újak illetve akik nem azok megfizethetetlenek meg nyithatatlanok. De egy ss pick se hoz lázba.
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk idén az online módra azt mondani, hogy bomba nő... XD inkább ott van melletted egy ogre nő és előveszed a felfújhatósat...
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amúgy én néha nem utálom. Mondjuk gondolom cselezgetni nem igen lehet. Viszont egy jó 84es csapat ellen nem rossz egy World class meccs
-
EA's hit
addikt
Kiraktam reggel a 93+ picket. Militao - Vanaken - Tchouameni - Nunez. Militao lett, be is építeném szívesen, de Chiellinit nem vagyok hajlandó kihagyni, szóval toty Marquinhosnak kell kimaradnia. Helyette viszont most csak úgy tudom berakni, ha Chiellini 8-as lesz, Insigne meg 7-es (ő most is annyi). Militao így is jobb lehet Marquinál?
-
david368
aktív tag
Nektek hàny swaps tokenetek van?
-
toxicjew
addikt
Abbahagytam a wlt, a játék a szó szoros értelmében játszhatatlan, speed up lagg (gólt is kaptam belőle), pirosan villog a jelző, mocsár, a játékosok nem mozognak. Persze bárhol ellenőrzöm a netem, mindenhol szuper pinget és sebességet ír. De nyilvánvalóan nálam van a hiba, tudom. Ez nem is kérdés. Csak vmiért kizárólag ebben a játékban jön elő az a fránya net probléma.
Szerencsére jövő hétvégén elutazom, így biztos nem tudom tolni ezt a förtelmet. -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van itt még EAnek lehetőség akkor, csak marhaságokból akarnak minket megkopaszatani.
-
sz_abika
addikt
Én komolyan kifizetném a játék dupláját olyan DLCért, ahol a champs tiltva van, de mindenhéten megkapnám a 60% W/L ratioért járó rewardot. -
Woodslave
félisten
Két nap után ss kupa 10/8. Azon agyaltam a múltkori hogy a fenébe nem sikerült arra kevesebb idő volt? Erre még 12nap van...
Kipróbáltam Lewat asszem az Eusébio Puskás Dybala triót nem bontom meg miatta
-
david368
aktív tag
Ez aztan a content, mèg egy Arnold meg egy szar objective. Hol van a sima SBC amin mèg talàn lehetne keresni is? Ja, hogy az nem jàr nekünk, èrtem
-
david368
aktív tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Neked is jo volt a WL 😂 Megerte teljesen.
Miert nem lehet egy rendes rewardot kapni juliusban?
Emlekszem az osszes szar objectivet/sbct kiszenvedtem a ligue 1 tots pickert (5 jatekos) par hete es abbol is csak a fos szar jott. Akkor tenyleg abba kellett volna hagyni. -
Woodslave
félisten
Na Müller Berardi pick. Csomagból Busquets meg Zyech
de nem is ezért játszunk
-
toxicjew
addikt
Csak és kizárólag német nevű, német csapatlogós játékosokkal dob össze. Ha már ennyire nyugati ország vagyunk az EA szerint is, akkor nem lehetne az életkörülményeinket is feltornászni odáig? Kibaszott nagy rák, hogy nettó kapcsolati hátránnyal kell küzdeni minden kibebaszott meccsen...
-
toxicjew
addikt
5 védős metaszutyok német 3:0ra megy 20 perc után. Megállítja. Végül behúzom 5:3ra, megállítom. Kilép. Ezekért a pillanatokért éri meg wlezni
-
Woodslave
félisten
válasz
david368
üzenetére
Megpróbálom tényleg hogy csak játszok. Lexarom mi lesz a vége mit pickelek stb. A 10 meccsből 6 sima win. 2-nél nem volt közöm a játékhoz 2 meg hosszabbítás 120-ik perces góllal ment el de ha nem zavarna úgy általában hogy vesztek akkor jó meccsek voltak.
Igazából mit akarok ennél többet. Mondjuk az gáz hogy utóbbi pár wlen 9wines nyomi kategóriába kerültem de ez van.
Ezek a promok viszont xarok. Ami még használható lenne teljesen elérhetetlen. Jó talán ha mindenkit lehet nyitni és lesz ilyen 85+pack talán akkor majd kinyitjuk.
-
gjoe
addikt
Xboxr akinek van game pass most van egy ajándék csomag.
Aktiváláshoz youtube segédlet: [link] -
-
gjoe
addikt
Csodállak benneteket, hogy még mindig ezerrel toljátok ezt a szart. Legszívesebben letörölném, de sajnos szeretek focizni és nincs az a pénz, hogy wl-t indítsak.
Én már csak napi 2-3 meccset ha játszom. + a golden gólos kupát az legalább haladós. -
Woodslave
félisten
Beállítottam Inception új 3-4-1-2 taktikáját wl 6/5. Annyira vicces hogy elhiszi ilyenkor az ember milyen op taktika. Aztán amikor a 20-ik meccsen küzdök a 9-ik winért már egy xar lesz
-
BenXL
aktív tag
SS pack 2 legjobb Kane meg Casemiro

Szerintem én vegeztem a futtal, nincs semmi fodderem, mikozben sorra jonnek az sbck, de nem tudok mar egyet se megcsinalni
-
Woodslave
félisten
Megvettem ezt az ss packot. Jó ki Felipe. Mondjuk azt nem is figyeltem hogy untrade rakták ezek a patkányok de mindegy. A 3 loan dettó ugyanaz volt mint amit az objektívben kaptam. Persze nem Ginola
-
Kristof_94
nagyúr
93+ pick: Undav - Mukhtar - Kimmich - Can.
Nem tudtam, hogy csak német lapokat lehet pickelni.
Kimmich dupla, de őt vettem ki. Hülyeség lenne a norvég cam lapját kivenni? LW-ben ott van Leao. Meg a cam lap a hunterrel ugyan az, mint az lw.
-
nitro16
senior tag
Dannyaarons store 100k/2000 FIFA pont packból Rashford meg Sané egy csomagban...
Dehát megint kapott 200k FIFA pontot szóval lesz mit nyitni.
Ginola is durva, 14 Milka. Majd nézek róla videót milyen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem is szép foddereső volt, spec lap nem jött, de jött egy Messi, Haaland meg Courtois. Kéne már vmi értelmes sbc
Vagyis majd ha kijön a swapos szarság. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
sz_abika
addikt
Nem azt mondom, hogy üres a klub, de a SS challenge 9et már nem tudom a klubbol kirakni xD
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kapuba nagy darab, nagy aggression min 3skilles valakit tegyél (szal ne kapust) középkezdésből, félpályából hazapassz és ball roll. 0-0nál működik, aztán a 70.perc körül megtámad és akkor vedd fel a fonalat újra.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
az a glitch hogy azért játszol a játékkal mert szórakoztató
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is összeraktam már a 2 squadot, szal ha találtál vmit szólj, mert én se akarom végigülni a 8 meccset
A másik 2 league ones szart szerintem úgyse csinálom meg, 10 token legyen meg a pakkokhoz aztán jónapot
-
Kristof_94
nagyúr
Ehhez az sb-hez van most valami glitch? Lenyomnám ezt a 2x4 meccset, de nem akarok végig ott ülni.
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
szerintem ezt a ping dolgot is el kell engedni semmi jelentősége. Nekem 34 a minimum. Ha nem ugrál az elején akkor már örülök. A játék közbeni kijelzést be se kapcsolom. Mondjuk a fenti fények azért nem szoktak villogni, sárga néha de pirosat alig látok.
lehet megszoktam de tegnap is elég vállalható volt a játék amikor kikaptam nem igazán tudom a kapcsolatra fogni sajnos
Ami érezhető az hogy nagyon lassan indul el mindenki és nem igazán tudok úgy forgolódni ahogy a játékosok statjai indokolnák -
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Persze!
Másnap vissza is raktam.
Egyébként viszonylag ritkán játszom (mostanában pláne), azért is basszarint fel, hogy abban a kis szabadidőben sincs (pozitív) jàtékélmény. És nem a győzelem, mert tisztában vagyok vele, hogy egy közepes tudású játékos vagyok, hanem a gép által vezérelt automatikus baromságokat nem veszi be a gyomrom.Egyébként gondolkodva a miérteken, ha jól tévedek a nyári szünet okán emelkedett a hàlózati terhelés, azért lett kritikán aluli a kapcsolatom. (Habár 24-26 ms-t ír ki, de gyakorlatilag használhatatlan kategória és viszonylag sokszor dobja fel a lagjelző ikonokat)
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igen! Az még elfut a gépemen...
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
The Skywalker Saga?

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

igaz én aranygóloztam nem kinlodok ezzel a fossal többet. Ss kupa mait lenyomtam 5/4 one liga 4/3 szóval annyira csak nem vagyok fogyatékos bár lehet csak div 10-esekkel dobott össze.
ha vki türelmes és betaraz belőlük, óriásit kaszalhat. Nekem is van még jopar amúgy.