Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
-
Woodslave
félisten
Minden meccs után kidob akkor is ha nyerek. Cup rivals sb. Még a kvali sincs meg
-
Woodslave
félisten
Csak nálam xar vagy most állitják át
-
EA's hit
addikt
Kb. 40 meccsnél járhatok, 9 win van meg, ez így hosszú lesz. Munka előtt el akartam érni legalább a 10-et, hát nem sikerült

-
Woodslave
félisten
Harmadát tudom megnyerni. Szánalmas
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja nekem is annyi van de már agyfax
-
nitro16
senior tag
Seria a challange szokás szerint egy rakás fos. DDA ezerrel ráadásul szerintem valamit elbasztak ott mert konkrétan semmilyen becsúszásra nem kapsz lapot meg semmit... aki játszik majd probálja ki, nem értettem miért csúsznak állandóan be a parasztok
közben látom alúl ott a zászló, akkor nincsenek szabályok.... egy okos megint jól kitalálta.
-
toxicjew
addikt
Egészen elképesztő, hogy mekkora kontraszt tud lenni 1-1 nap között. Egyik nap mozognak a játékosok, másik nap nem. Kurva nagy szar ez a játék
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a 3 klub azért nem olyan egyszerű az olasz kupában...

-
Woodslave
félisten
Kirakom Barellat tavaly az obj nagy kedvencem volt. Első csomag tots Cancelo. Nice
-
HdRew
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Én tuti nem veszem meg.
Nincs kedvem egyszerűen állandóan a külföldiekkel játszani, akiknek sokkal jobb kapcsolatuk van. Ugyanazért a pénzért ők jobb játékot kapnak, mint mi.
A toxic játékosokról nem is beszélve.
Már elég gyakran találkozok RB-LB-vel a CB pozícióban. Ez lenne kb. az első dolog, amit kiölnék a 23-ból, hogy maximum in-game tudsz változtatni a pozin, de egy RB-t ne rakhass be CB-be. (Vagy CM-et RM-be, tök8)
Katasztrófa a játék egyszerűen.
-
bubuska10
senior tag
Mék a jobb védekezős CDM-nek?
Futties Veretout vagy Maitland-Niles? Előbbivel TOTS Mbappe, utóbbival SS Rashford lenne kezdő. -
-
Woodslave
félisten
Jött ma egy Grealish a pickbol meg gondoltam kipróbálom Colet. Új taktika videót is láttam.
3-3 lett pressure taktikával volt meccsben a faxkalap. Úgy felqrtam magam. Tudom én hibám nem tudom hogy kell ellene játszani de csak 16-osnàl elbaxodott passzból kaptam.
Ez megint minden csak nem szórakoztató kikapcsolódás
de minél többet játszom annál távolabb kerülök a 23-tól. Nem hiszem el hogy bármiben jobb lesz mint ez. Legalábbis ami a játékélményt illeti -
taylorp
senior tag
Ezt a 82+ picket valyon visszateszik 19 óra után?
-
toxicjew
addikt
Cb Walkerrel keneti vki? Nem tudom már kire elbaszni a coint
Lehet megnezem Varane helyett. Nem mintha baj lenne vele, még mindig nevetségesen jó lap. Legjobb befektetésem volt idén. -
nitro16
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Már megnyerte Barella. Valahol láttam, hogy 80% fölött volt a szavazáson. Ma este már szerintem bent is lesz SBC-be.
Ma jön az olasz dynamic duo is onnan Veretout-t biztos kipattintom mert az is nagyon komoly lap lesz.
Én is váltok vissza fél olasz 4-2-2-2-re megint: Lodi-Alaba-Chiellini-Cuadrado, Cunha-De Paul-Barella-Veretout, elől meg Felix és captain Di Natale. Cserének meg ott van még Insigne end of an era meg tots Dybala illetve Lozano is.
Lap bejövésnél mindig eszembe jut mikor 2 hónapja draftban megkaptam tots Dybala lapját és nagyon bejött és egyfolytában arra vártam, hogy dobja valahonnan majd 2-3 hete SB packból meg is kaptam belőle a tots verziót de így saját csapatban nekem valahogy nem adja. Jobban fekszik Lozano illetve captain Di Natale is nekem.
-
EA's hit
addikt
A drogos is tudja hogy a heroin rossz, mégis mindig újra belövi magát, az alkoholista is megfogadja minden reggel hogy nem iszik többet, aztán estig tart a fogadalom, és aki 30 éve cigizik, de tüdőrákot kapott tőle, az sem teszi le ennek ellenére sem a cigit
Sajnos rossz függők vagyunk mind 
-
Rhair
csendes tag
Olvasgatva a fórumot, ha ilyen borzalmasan szar a játék miért veszitrk meg minden évben?
Ez a kérdés mindig felmerül bennem
Tudom nincs más stb., de én inkább simán csak elhagynám a játékot és mással tölteném a szabad időmet -
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Vicces hogy mennyire más lapok jönnek be mindig neked mint nekem, pár napja én is kinyitottam Szentmaxit, hát annál hulladékabb lappal még idén nem játszottam
Ment is hamar valamelyik 85+ba.Egyébként ha a vote-ot Barella nyeri (gondolom ő fogja), akkor bár a Paqueta, Matthaus, Pedri középpályán nem terveztem idén módosítani már, hát így mégiscsak muszáj lesz
Elvileg ugye 5-5 csillagot kap majd, brutális lesz. Már a HL lapja is jó volt, plusz jelenleg nálam a Cordoba, Chiellini, Chiesa tengely mellé beépíteni is elég könnyű lesz 
-
HdRew
őstag
válasz
bubuska10
üzenetére
Nem tudom mit csinálsz Puskással.
Nekem 33 meccsen 19 gól és 15 assziszt (?) talán, de 10 fölött van, az tuti. Az asszisztot mobilappon nem mutatja. CAM poziban volt végig, ma reggel 1 WL meccsen játszattam most csatárként.
Nem indul meg olyan gyorsan, mint más meta játékosok, ellenben forgolódni egész jól lehet vele, ha megkapod a labdát, akkor érdemes csak a left stickkel irányítani, majd utána később cselezgethetsz.
A passzai is nagyon jók, én szeretem. Persze 3 hónapja még jobb lett volna Puskás, most már inkább tűnik egy felső-közép kategóriás lapnak, mint topnak. De abszolút használható, sőt, sokkal inkább, mint a Prime volt véleményem szerint.
-
bubuska10
senior tag
Nem tudom h a 35-ös átlag pingről indított meccsek vagy inkább a stocky body type miatt, de nekem nagyon nem vált be a játék ezen szakaszában már Moments Öcsi bácsi. Ha CAM-ként megkapja a labdát azonnal elveszik tőle (általában cseleznék de sose jön össze mert vhogy mindig felöklelik), ha bal csatár akkor meg vagy egyáltalán nem kerül helyzetbe, vagy a másik véglet, h 8 helyzetből rúg 1 gólt. 43 meccsen 11 gól és 3 gólpassz, mindezt úgy h sok esetben direkt rá játszottam. Összehasonlításképpen: Rashfordnak 90 meccs után is 0.9-es a gólátlaga. El Sha is 0.7 körül van.
-
HdRew
őstag
Moments Puskás elég jó, én kiraktam, bár én CAM poziban játszattam idáig, de SS Werner miatt nagyon át kellett variálni a csapatot és úgy meg nem tetszett, szóval most beraktam csatárnak.
Jött vissza POTM Mbappé.
Még azon filózok, hogy FB Iscót berakjam-e a csapatba, mert most El Shaarawy nem rossz, de valahogy mintha Isco mindig patentul mozgott volna. Vagy franc tudja.
Bellingham pedig marad supersub, már csak 90K, annyit bőven megér ahhoz.
-
taylorp
senior tag
Köszi-köszi. Természetesen Moments Puskás.
-
Nandinagy
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Melyik Puskás? Szerintem felesleges rágörcsölni. Ezek a lapok már tökre ugyanolyanok szinte. Dybala szélen sem lehet rossz mert jó a tekerője. Szerintem Pelé-Dybala csatár és insigne-puskás szél. Nem probléma ha valaki 7 vagy 8.
Nyitottam egy Maxikát. Jönnek ezek a csillivilli lapok, de a 2 legjobb csatár akit idén próbáltam az még mindig a fantasy dembele+maximin

-
Woodslave
félisten
na mai termés ezen kívül a fos brazil picken kívül egy fantasy Coutinho meg Tonali a 85*10-ből mint legjobb. Vettem egy csomó packot storeból onnan egy Kimmich.
-
-
taylorp
senior tag
Tudom, hogy már nem sok értelme van játszani ezzel a k@kival, de azért szeretném kérni a véleményeteket.
Melyik variációt tartjátok jobbnak?
Felállás ingame 442.
Eddig elöl Dybala és Puskás volt, a széleken Insigne és Felipe Anderson.
Tegnap kiraktam a brazil ikon pikket és jött egy prime Pelé, aki egyből ment Puskás helyére.
Érdemes lenne átállni 4222re és jöhetne vissza a kezdőbe Puskás, meg mondjuk tots Talicska, vagy futties Pato? Ha igen, akkor ki legyen a széleken és középen? Köszi.
-
Woodslave
félisten
válasz
dvtkfan
üzenetére
ja kb. Mondjuk pláne most amikor már talán csak gyengébbek maradtak vagy mint én akinek kedd-szerda kimaradt
, első napon amikor kijött csak kettőt tudtam nyerni, de tegnap sima 3 win meg egy aránylag küzdelmes. Azon már éreztem hogy nem igazán akarja a gép hogy nyerjek, mondjuk tök mindegy lett volna mert van még idő. If Shawn, hhm Rudiger meg Verratti meg még valaki arra nem is emlékszem.
Nem tudom a silverek miatt vagy megint ennyire gatya a játékmenet de first time pass, shoot meg gyors indulás nem létezett.
Egyébként tényleg most lenne a legszórakoztatóbb a játék, nincs nyomás, eljátszogat az ember stb. De pont ez az időszak mutatja meg a játék alapvető hibáját, hogy xar vele játszani. Csináljuk ezeket a qrva upgradeget de már nem sok olyan játékos van aki beférne... De sokkal jobb a menűben baxakodni. Illetve jobb lenne, de tegnap pl. annyit töltögetett ps5-ön csak néztem mi a fene van.
-
Kristof_94
nagyúr
Végül sikerült az 5/5, meglett az összes reward a brazil futties kupából. Megérte!
A pickben David Silva volt a legjobb. A 2 db 85+ csomagban meg toty Hakimi és tots Koulibaly.
Holnap még a dynamic duo van hátra, de abból is csak 3 meccs. WL-t szerintem megint passzolom, pedig nagyon kellene a rare gold fodder. -
Kristof_94
nagyúr
Miért ne alapon megcsináltam ezt a "hero" picket.
Gomez SS (dupli) - Kohler ss - Dempsey ss és 2 Ljungberg.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen!
-
Mrguba
őstag
HIHETETLEN ez a moslek jatek
2 napja megvolt ez a silveres kuldi
a GOLD 2 napja nem megy 2 nyert meccs...
Mindenki megver az ezust csapatokkal
SZANALMAS FOS
86 os upgradeben 4 db 86 os 3 gol 1 SIGNATURE JIMENEZ
85+10 TOTS FRED a csucs..
Hig fos szar hugy a jatek vegen is okadok -
-
evibly
senior tag
Megspékelném ezt még azzal, amikor a tökéletesen bejátszott labdába a csatár nem belebikáz egy ultra nagyot, hanem csak így belepöcizik, amitől agyaszt kapok kábé. Mert ajtó-ablak helyzet, oda lőhetné, ahova akarja. Vagy a másik: amikor megy a bepassz és a szerencsétlen játék a lövés gombot nem regisztrálja, így a támadó biztos gólhelyzetből tovább passzol a semmibe
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
szerintem is 5 meccs van még.
Ha PC-n is bugos, akkor a 27 mindenképp meglehet (bár nekem nem jött belőle semmi komoly - Dempsey...)
Az 5 győzelem sem teljesen lehetetlen, de kell hozzá egy nagy adag mák. Én ma reggel munka előtt toltam le és kaptam 4 verhető ellenfelet, az ötödiken meg jobb volt az ellenfél, de engem nyomott a gép és kilépett a srác 2-1-nél, mert nem bírta
-
Madn!ght
addikt
Ez a bellingham milyen poszton ideàlis? Inkább cdm, vagy b2b? Kimmich és Nkunku mellett ki hol lenne a legjobb helyen?
-
|AP|
veterán
én valamiért szeretem ha fáj

A brazil kupát tolom és hála a bugnak még mindig van esély rá. a 27 "win" már megvan, még két győzelem kell a 22-höz (EA logic
)Kikészít idegileg, de lehet pont erre vagyok ráfüggve

-
EA's hit
addikt
Én már össze sem tudom számolni, miket nyitottam a napokban
Pár napja jött egy fantasy Szentmaxi, undorítóan szar volt csereként, pár meccs után tegnap ment is sbc-be szívfájdalom nélkül
Tegnap pl. jött egy fantasy Trashford is a 85+ból, őt azért majd kipróbálom még. A Messi, Mbappé, Neymar, CR négyes tagjai engem elkerülnek, és Dybalát sem sikerült még kinyitnom, pedig továbbra is őt szeretném igazán. Gold lapom egyébként tegnap este 7-kor kereken 1 db volt
Bezzeg 90 fölötti fodder mindig akad szép számmal. Igazából magasról szarok már az egész játékba, az sbc-ket kirakom, néha játszok pár meccset, de pl. a héten eddig csak a silver kupát húztam ki meg este unalmamban a silver beasts-et, az alap csapatommal lassan egy hete nem játszottam meccset. -
miro.
senior tag
Bammeg le a kalappal elottetek,meg igy toljatok lassan augusztusban is.
Ti tenyleg imadjatok ezt a jatekot. -
bubuska10
senior tag
Én meg már ott tartok, h a kirakósdiknak és a legjobb pakkoknak sincs értelmük. Két napja jött egy TOTS MBappe, de csak super sub.
Amúgy tavaly is, és idén is ilyenkor szerettem a legjobban a játékot. Azokkal játszok akikkel szimpi, nekik a legerősebb lapjaival, nincs stressz, nem kell grindolni a még még jobbért. Dybalaval, Chiesaval, Leaoval vagy Spinával minden meccsen lövök egy bombagólt. Az élet szép!
-
HdRew
őstag
Hát baszki ez a játék akkora egy fos
Mondjuk nem 6-1-re csak 5-1-re nyertem, de úristen.Utolsó támadás, már a 16-os előtt vagyok Puskással, csinálok egy L1 right stick fel-le kombót (ez mi, a heel to heel?) hogy a védő tovább fusson és utána ahogy ellövöm, ráadásul green timinggal, mikor a labda repül a kapuba a spori lefújja a játékot. Persze gól lett.
-
toxicjew
addikt
Megcsináltam a kövi rész topicját, beleírtam a legfrissebb dolgokat: [link]
-
Madn!ght
addikt
Este milyen sbc várható?
-
Kristof_94
nagyúr
Én a héten 1 rivals meccset nem nyomtam...
-
kapeti07
senior tag
Nekem még a 4 rivals win se jött össze a héten. Mindenki agyonver, a Brazil kupás Friendlys-ben nyerek csak egyet-egyet néha. Ma egy 5 vereség sorozat után (mindegyik bosszantó hibákkal és lagtengerrel) kikapcsolatm és elindítottam a Forza H V-öt. Végre játszottam valamivel ami kikapcsolt és kedvezően hatott az idegrendszeremre. Lehet tartok 2 hét szünetet vagy végzek a 22-vel.
Kitartást nektek!
-
Madn!ght
addikt
Hosszú idő utàn ma èn is leültem a kvalinak. Meglepetèsemre 9 win.
Úgy látszik minden pro nyaral.
-
|AP|
veterán
pár napon belül már a második Marcelo jön. Nemrég a Captain lapja, most meg a SS egy 94 pickből.
Talán az eddig legdrágább pickem, de én Messit szerettem volna
-
HdRew
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az én kedvencem az az, amikor megy a bepassz, és tulképpen csak be kéne belsőzni a labdát, de valahogy a játék nem regisztrálja (vagy csak túl későn) és lényegében csak becsúszik de nem éri el a labdát már. Pedig előtte meg simán olyan közelségben volt a labda, hogy nem kellett volna megerőltesse magát. Így veszítettem el egy meccset a kvalin, és lett 9 győzelmem.
Biztos, hogy a 23-nak nem ülök neki, komolytalan az egész.
-
Nandinagy
addikt
1 hét után leültem a csillivilli csapattal játszani(sbc-t azért rakosgattam). Ennyire szar játékot régen láttam, lehet, hogy még sosem. Itt a 99 milliós defes védő 99 milliós helyezkedéssel azt mikor bazdmeg megy felé a passz elindul másfelé. Ha megáll a helyén és meg sem mozdul elakad benne a passz, de ő nem bazdmeg úgy gondolja majd fogja Rashford árnyékát ugyanis más támadó 10 méteres körben sem volt.
Skill gap eddig sem sok volt a játékban, de most már minuszban van hálistennek. 2-3 góllal vezetek és konkrétan lószart nem ér. Felnyomja a letámadást azt a 45 fizikás szélsők dobálják a földre Theot meg Jamest mintha nekik nem 90 környéki fizikájuk lenne.
Látom a passzsávokat ott állok benne, azt elkezd pózolni a játékos
Simán megáll elakad, de csinálgatja a pózokat a 4 milliós Marcelo,hogy egy labdát se szerezzek. Elég is volt erre az évre.
A lefülelt labdák pattogása meg fenomenális
Félpályán ártalmatlan labdaszerzés után odapattan a 16osra a csatára elé aki pont üresen fut be. Mintha számítana rá
Meccsenként van egy ilyen. -
HdRew
őstag
válasz
nitro16
üzenetére
Minimum úgy kellett volna szvsz, hogy a mostani swapba került volna be, mondjuk Cruyff és Gullit is ugyanannyi tokenért lehetett volna kiváltható, így legalább mindenki el tudná dönteni, hogy neki mi kell. És még egész sok meccset lehetne vele játszani, bár már így is játék vége van.
-
nitro16
senior tag
Hát ennyi. Nyilván kell valami amit ki lehet még szedni a sok fiatalnak/azoknak akik aktívan nyomják még most is.
Én max az SBC-be lévőket fogom kiszedni meg talán 1-2 meccseset ha olyan lesz a kihívás de amúgy biztos nem fogok grindelni. Most is lesz 50 token.... no thanks.
Ben Yedder amúgy kellene gondolkoztam is, hogy megveszem a tots verziót de vártam hátha jön adott hónapban lévő favoritként..
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekünk földi halandóknak továbbra is nagy eredmény már az is, ha nem gold common lap van a preview packban
Nekem egész játék alatt egyszer volt benne valami 30k-s szaúdi ligás tots lap, meg 2x valami discard if.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple Homepod Mini
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest