Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
Kevesebbet kell sírnod itt, hogy nincs szerencséd, lehet segít...
edit: bocsi tudom görgessek tovább, de kiégek már teljesen attól, hogy bármikor bejövök ide olvasni, mindig át kell verekednem magam 10-15 siránkozós hozzászóláson. A szerencse meg az rng az ilyen, majd adja, ha szerencséd lesz. A szerencsére nincsen ráhatásod.
-
jkrisztian
aktív tag
Kaptam ezért az SBC-ért egy 88-as Kroost! Szerintem ez win csere, pár használhatatlan silver lapért, meg egy semmire sem jó common aranyért. Kiváló lesz majd valami magas rating igényű SBC-be.
Barella ára szerintetek még meddig mehet fel? 131-135k környékén mozgolódik most, lassan ki kellene belőle szállni nem? Van belőle 3db, még 85k-ért vettem, a Ronaldinhos profilképes fórumozó kolléga ajánlására. (jövök egy sörrel
), ja meg a bronz bizniszért is köszi, szerintem már a szaúdi meg koreai bronzok már kitermelték nekem Riquelmét!
-
jkrisztian
aktív tag
Mi a véleményetek a gyengébb Vieri lapról? Megéri az árát? Ezek az olcsóbb icon lapok mennyire értéktartóak? Számoljak vele, hogy ha ilyen lapot veszek, akkor csak nagy bukóval tudok majd belőle kiszállni?
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
thebigK
üzenetére
Gondolkodtam rajta én is, az alap lapja is marha jó volt, de a hétvége előtt eladtam, hogy nyerjek rajta pár ezer coint. Ez a lapja is kiváló lehet, de szerintem ez a 80k már túl van azon a határon, amit érte odaadnék.
Pár napja vettem egy 85-ös Seedorf icont 620k coinért, de annyira nem tetszett. Óriási melós lap, egy igazi robot, tényleg elnyűhetetlen, de előre játékban nem voltam vele megelégedve, hiába a látszólagos jó értékek, valami nem klappolt, olyan volt a labdával a lábán, mint egy csuklós busz. Túlzok természetesen, de 620k coinért sokkal többet vártam volna. Végül 20-25 k bukóval kiszálltam belőle és ma eladtam, most azon vagyok, hogy találjak egy olyan középpályás icont, akit beépíthetnék a helyére. Tudnátok valakit ajánlani? Nektek melyik középkategóriás icon tetszik a legjobban?
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Chiesa nem rossz kezdő lap, de elég gyorsan ki fogják nőni az emberek, nem hosszútávú opció szerintem, igaz, hogy most szaré-hugyé megy a piacon. Cuadrado viszont eszméletlen, elnyűhetetlen egy pióca, szinte lehetetlen tőle belőni a védelem mögé a labdát, mocskosul hasznos, csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
jkrisztian
aktív tag
Van még hova javulni, de alakulunk.

-
jkrisztian
aktív tag
Bemutatott tegnap éjjel a preview gold pack egy Haalandot, persze, hogy megvettem. Mikor lesz őt érdemes kirakni a piacra és mi lehet majd a körülbelüli ára? Használni nem akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ja meg a bronz bizniszért is köszi, szerintem már a szaúdi meg koreai bronzok már kitermelték nekem Riquelmét!