Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Jól látod a helyzetet Mbappe meg szerintem Neymar is akkor igazán erős ha pár hatékony cselet tudsz vele. Mondjuk Mbappa ra Finisher chem et raktam. Én pl Bappe val csak dribblingel is sokszor leszopatom az ellenfelet. Neymart nem próbáltam még, de biztos dúrva. Nálam Mbappe egy vadállatt
tegnap este 1 Wl elt toltam még silver 3 meglegyen, nem volt időm wl ezni, meg kedvem se. 72. Perce 5-2 re vezetet az ellenfél. 87. Percbe 5-5 lett
a vége 8-6 ide. Ebből Mbappe 6 gólból vette ki a részét. Nálam Bappe képes mecset fordítani, eldönteni.
Igaz szombaton voltak ellenfelel akiket kurvara tolt a gép, nap azokkal nem mindig tudok mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tegnap este 1 Wl elt toltam még silver 3 meglegyen, nem volt időm wl ezni, meg kedvem se. 72. Perce 5-2 re vezetet az ellenfél. 87. Percbe 5-5 lett