Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Van-e még?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Jól látod a helyzetet Mbappe meg szerintem Neymar is akkor igazán erős ha pár hatékony cselet tudsz vele. Mondjuk Mbappa ra Finisher chem et raktam. Én pl Bappe val csak dribblingel is sokszor leszopatom az ellenfelet. Neymart nem próbáltam még, de biztos dúrva. Nálam Mbappe egy vadállatt
tegnap este 1 Wl elt toltam még silver 3 meglegyen, nem volt időm wl ezni, meg kedvem se. 72. Perce 5-2 re vezetet az ellenfél. 87. Percbe 5-5 lett
a vége 8-6 ide. Ebből Mbappe 6 gólból vette ki a részét. Nálam Bappe képes mecset fordítani, eldönteni.
Igaz szombaton voltak ellenfelel akiket kurvara tolt a gép, nap azokkal nem mindig tudok mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Update 01.20. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tegnap este 1 Wl elt toltam még silver 3 meglegyen, nem volt időm wl ezni, meg kedvem se. 72. Perce 5-2 re vezetet az ellenfél. 87. Percbe 5-5 lett