Hirdetés
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
En december vegeig jatszottam kb a jatekkal,ugyan ezek voltak problemaim mint az emberek nagy szazalekanak.
Majd azt vettem eszre,hogy nagyon durvan addiktiv a jatek es a vicc,hogy igazabol mar nem is a foci reszerol szol az egesz,hanem csak gyorsan elintezni minden meccset,aztan jojjon a pack,jojjon az sbc, a coin,szepek legyenek a lapok,papiron mutasson jobbnak. Kozben vannak sablon lapok (mendy,varane stb) akikkel elered ugyanazt a sajat szintedhez kepest,mint amit a sok-sok energiat es idot bele rakott csapatoddal.
Elkepesztoen eltalaltak,hogy teljes fuggoseget okozzon,egy valojaban 2021-ben nagyon gyenge match enginel megaldott jatek,ami nagyon durvan a szerencsejatekhoz hasonlit.
Azert is nagyon jol sikerult neki,mert mindenki latja,idegeskedik szinte minden negyedik meccsen,de megis jatszik tovabb,es akar teszi bele a penzt stb.
Szeretem olvasgatni a csapataitokat,meg a kis beszamolokat,de kivulrol, igy hogy az ember nem jatszik, erthetetlen hogy miert jatszottam egyaltalan ezzel honapokig,vagy miert jatszik ezzel ennyi ember,mi benne az elvezeti faktor.Nekem is amugy parom kerdezte egyszer meg,hogy mit elvezek ebben,es miert csinalom ezt ha ennyire felhuz,meg ennyit karomkodok.
Na akkor kezdtem kicsit messzebbrol nezni az egeszet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest