Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam konkrétan az utolsó 3 meccs játszhatatlan volt. 9-1, 5-0, 6-0. Le is tettem a meccseken a kontrollert, mert csak még idegesebb lennék. Semmit, konkrétan SEMMIT nem lehet csinálni. Minden passzom lassú, ráadásul az emberem mellé megy minimum 1 méterrel, amit az ellenfél erőtől duzzadó játekosa simán elvisz. Az én védőim egy indítást szépen moziznak és hagyják a támadót besétálni. A védőim keptelenek a kapu előtt keresztbe labdát sprintben vezető játékost utolérni. Nálam ez úgy néz ki, hogy base Puskást prime Keane ugyanilyen helyzetben könnyedén befogta es földbedöngölte. Azt már nem is említem, hogy konkrétan felrúgják/lökik az embereimet, persze sipszó sehol, az ellenfélre meg ránézek és jön a fújás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux Mint
- Medence topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest