Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam konkrétan az utolsó 3 meccs játszhatatlan volt. 9-1, 5-0, 6-0. Le is tettem a meccseken a kontrollert, mert csak még idegesebb lennék. Semmit, konkrétan SEMMIT nem lehet csinálni. Minden passzom lassú, ráadásul az emberem mellé megy minimum 1 méterrel, amit az ellenfél erőtől duzzadó játekosa simán elvisz. Az én védőim egy indítást szépen moziznak és hagyják a támadót besétálni. A védőim keptelenek a kapu előtt keresztbe labdát sprintben vezető játékost utolérni. Nálam ez úgy néz ki, hogy base Puskást prime Keane ugyanilyen helyzetben könnyedén befogta es földbedöngölte. Azt már nem is említem, hogy konkrétan felrúgják/lökik az embereimet, persze sipszó sehol, az ellenfélre meg ránézek és jön a fújás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest