Hirdetés
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Mennyi a maximum az értékeknél ? 100 fölé is lehet tolni, vagy úgy kell számolni, hogy 100 a max? Azért kérdezem , hogy a chem lapokkal hogy gazdâlkodjak . Úgy értem , hogyha pl. Valakinek a pace 90 fölött van akkor érdemes ràrakni a hunter-t, tehát fel lehet 100 fölé is nyomni, vagy elég a hawk?
SB-ben de mocskos idegesítő a gép ellen játszani legendary és afelett 😤 Csak kergetem az ellenfelet, mert a passzainak 99,9%-a tökéletesen oda megy ahova kell, és egyfolytában csikicsuki passzos játékot játszik. Bezzeg az én passzaimbòl jópár az ellenfélnél landol , annak ellenére, hogy a beadott irány a labda útjának közelébe sincs. Szóval a szokásos.
Amúgy megvan Messi, tényleg elég jó . Get behind van megadva neki , és hát nem nagyon érik utol. Joao Felix mellett van csatárként , és hát tényleg elég hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Intel I5-9500T / Akciós Ár!
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest