Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigoberto
őstag
Üdv Gamerek.
Most vettem Xbox one-ra meg a 21et, de már a kezdeti beállításoknál szenvedek vele.
Először szeretnék segítséget kérni abban , hogy mik az ideális beállítások a controller settingsnél?
Mit kell pl. beállítani ahhoz, hogy a sprintnél ne löbbölje el a labdát magától a játékos?, mert ilyenkor mindig leszerelik..
Timed finishing off vagy on kell legyen, hogy 16oson kívűlről szép gólokat lehessen tekerni?
Vagy pl. olyan gondom is akad, hogy átigazolok játékosokat a kiválasztott csapatomban, elmentem, de ha kick-off menüben játszok egy meccset ott csak az eredeti csapatot hozza be, az átigazolásokat nem.
Sorry a nagyon alap kérdésekért, de még korábban nem nyomtam ezt a játékot, kezdő vagyok benne..
Köszi ha valaki kisegít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- Becsületkasszás új cuccok - Bose, Wicked cushions, NuPhy, kábelek, keycap, switchek stb.
- AORUS PC - i9 9900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- 256GB M.2 NVMe vegyesen 40+db OLVASS! 3720 HUF/db
- MacBook Pro 2015 15 (16GB/256GB)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest