Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
ezt most tök komolyan mondom: szerintem csak próbáld élvezni a játékot, felesleges ilyenkor már lapokat hajtani.
Mondjuk ha neked ez is örömet okoz, akkor nem szóltam
Nekem erre a pár hétvégére a WL maradt a legélvezetesebb játékmód (soha nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok).
Nyilván ha más programom van, akkor emiatt nem szervezem át a hétvégét, de ha belefér, akkor szívesebben tolom a WL-t, mint akár a rivalst, akár bármi mást. Van valamennyi tét (bár már nem sok), gyors, két napra koncentrált.
A többi már valahogy nem tud lekötni, rivalsban az utóbbi időben csak kiidegelem magam (tegnap egy 1028 skill pontos szopatott szét... oké, csak 4-3, ra de végig én rohantam az eredmény után és olyan szinten szétcselezett, hogy néha csak a szerencsén múlt, hogy nem lőtt gólt - nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ez valós skill pontszám volt...)Visszatérve az elejére: Tegyük fel legjobb esetben kirakod Ronaldinhot. Meddig fog tartani az öröm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest