- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
Mocskos nagy delay és lagg mellett felhozom döntetlenre rare gold csapat ellen, (mert hát ugye ő vezet, miért ne?..) és onnantól kezdve a faszparaszt csak a túlélésre játszik. Passzolgat hátul, néha előre mozdul, majd vissza. Teljesen nevetséges!
Jaa, X maradt.
Nem tudtam gólt rúgni, pedig voltak próbálkozások rendesen.Én elhiszem, h ott is lehet rossz a kapcsolat, meg minden, de ha nem akar így játszani lépjen ki... mert én nem fogok....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy annyira hozzászoktam ehhez a szar connectionhoz, h simán meglepne, ha tisztán kellene játszanom. Mint már írtam, én örülök, ha 60-70 ms alá lemegy a cucc.

Jaaa és Ronaldinho baszó. Jönni fog, elköltöm rá az összes pénzem és ki van akasztva a játék részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- VirtualBox
- BMW topik
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 256Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)