- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
jelentem, a FIFA21-et végigjátszottam

Ez volt az első fut szezonom (meg úgy általában FIFA szezonom is), és a végére sikerült egy ilyen csapatig és div4-ig eljutni:
Nem gondoltam volna az elején. Ezt a bejegyzést kicsit magamnak is hagyom itt, hogy az is meglegyen honnan indultam. (igazából nem innen, de ez az első mentett csapatkép
)Ráadásul még mindig maradt egy csomó coin, meg fodder is, szóval Ronaldinho szinte ingyen volt. És még megmaradt a szívemhez közelálló Iniesta tribute társaság is (egy Puyolt még lehet veszek, ő sajnos a 99-es Messi áldozata lett...):
Szóval részemről ennyi, ha a game is úgy akarja lesz még pár rivals meccs ezzel a résszel, de így 3 héttel a vége előtt most már tényleg megérkeztem

Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Eredeti játékok OFF topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest