- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
jelentem, a FIFA21-et végigjátszottam

Ez volt az első fut szezonom (meg úgy általában FIFA szezonom is), és a végére sikerült egy ilyen csapatig és div4-ig eljutni:
Nem gondoltam volna az elején. Ezt a bejegyzést kicsit magamnak is hagyom itt, hogy az is meglegyen honnan indultam. (igazából nem innen, de ez az első mentett csapatkép
)Ráadásul még mindig maradt egy csomó coin, meg fodder is, szóval Ronaldinho szinte ingyen volt. És még megmaradt a szívemhez közelálló Iniesta tribute társaság is (egy Puyolt még lehet veszek, ő sajnos a 99-es Messi áldozata lett...):
Szóval részemről ennyi, ha a game is úgy akarja lesz még pár rivals meccs ezzel a résszel, de így 3 héttel a vége előtt most már tényleg megérkeztem

Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Homelab racionalizálás 2 (APC SRT2200)
- 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Kingston Fury 32 GB DDR4 3200 MHz bontatlan
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX5060 8GB!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest