Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
ez az egész Messi-dolog számomra abszolút kiábrándító. Úgy nagyjából az egész fociból...
Ronaldinho érkezésével kezdtem el nézni a Barca meccseket, folyamatosan a TV elé ültetett, muszáj volt néznem minden meccset és volt is miért. Így azt is láttam, amikor először cserélték be Messit és Ronaldinho gólt rúgatott vele. Azóta sem sok Barca meccs maradt ki, jött a Pep-korszak, Iniesta a mai napig (és szerintem ez már így is marad) a kedvenc játékosom.
De ami az utóbbi pár évben történt az teljesen kiábrándító... mi szurkolók az élvezetes foci, a dráma miatt nézünk meccseket, a TV előtt izguljuk végig az egyszerű bajnokitól a (jobb esetben) BL döntőig a csapat meccseit, de az ilyenek jól rámutatnak arra, hogy ez az egész csak a pénzről szól. Mindenki aki a közelébe kerül ennek a cirkusznak (játékosok, ügynökök, ligák, TV csatornák, stb) minél többet akar, minél hamarabb markolni.
Messi távozásához sok tényező együttállása (covid, előző vezetés balf@szsága, önző, pénzéhes csapattársak, és még sorolhatnám) kellett, de nagyon leegyszerűsítve a pénz az oka annak, hogy nem kaphatott egy méltó búcsút és ilyen gyalázatos körülmények között kell elhagynia azt a klubot, ahol felnőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest