Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
tudom hülye kérdés, de mindegy. Ugye a játék további menetét attól tettem függővé mi lesz ebben a pickben, nyilván Butra nem az a pull ami miatt örömmel folytatom a játékot
(amúgy se szeretem a játékban, nem tudtam vele (se) soha játszani)Megnéztem milyen lapok vannak a klubban akiket beleraknék sbc-be, és akkor marad a fő csapat, lexarok minden ojjektívet, nem érdekel a következő ikon swap, ligue 1 wl semmi csak rivals amennyihez van gyomrom és kész.
(két hónapja is ezt mondtam tök mindegy)98 - 1
96 -1
95 - 1
94 - 5
93 - 8
92 - 10
91 - 2
90 - 8
89 - 5
88 - 9
87 - 3
85 - 3
83 és alatti pár darab..Ebből pár eladható, de ahogy látom ha sbc-zek akkor sok értelme nincs eladni, mindegyik sbc árban menne. Aki többet ér mint a ratingje az Ben Yedder de ő nincs is benne a fenti felsorolásban.
Meg 220k coin
Pele természetesen nem fog menni azt magamtól is kitaláltam. Tehát igazából a kérdés ezzel a mennyiséggel érdemes-e egyáltalán belevágni és ha igen akkor Cruyff vagy Eusebio, esetleg Ronaldinho ha kijöhet.
Köszi aki kiratkta és esetleg ránézésre meg tudja mondani

Ja és a csapat kb ez lenne. [link]
padról eltűnne pár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(amúgy se szeretem a játékban, nem tudtam vele (se) soha játszani)
(két hónapja is ezt mondtam tök mindegy)