Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag

Na meglett a rekord. ma 5 meccsből kellett 3at megnyerni a gold1ért. Első kettő meglett, majd kettő vereség. Utolsó meccsen jött egy Pelé, R9, Gullit, SS Neymar, Vieira ellenfél. Szép volt. Kényszerítőzésekkel elment két gólra is meg még a hosszabbításban is egyenlítenem kellett... Aztán döntetlennél kilépett szerencsére (11esekben nem vagyok jó). Aztán egy könnyebb ellenféllel meglett. Azért továbbra is elgondolkodtató a pay to win része. Két hete silver1 lett meg. Azóta kiraktam Kantet, és Messit, Renato Sanchezt és jött LLorente és talán Cruyff. Ezek helyett játszottak Di Maria, Sterling, Etoo, Parades. Nem sokkal gyengébb, de mégis ennyit számítana két 99-es játékos? Vagy azóta megtanultam jobban játszani... Hát még ha valakinek akkor vannak csúcs játékosai amikor még átlagban mindenkinek gyengébbek. Persze tudom, a prok ígyis úgyis sokat nyernek, de azért casual szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- Képregény topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest