Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Ez mind így van sajnos. És ezért nem játszom WL-t.
Rivalst és friendly küldiket kedd és csütörtök között van értelme, a szerverek kb 50%-on lehetnek a hétvégi 200% helyett.
A köztes időkben az SB meccseket nyomom.
Játékmenetben horror milyen különbség van SB és Rivals/WL között.
Ha online csak fele olyan jó lenne mint offline akkor megérné drága csapatot építeni, de amúgy nem. Ezért adtam el mindenkit már két hete és csináltam egy olcsó brazil csapatot Digestive kolléga mintájára. 442 ben most ezek nagyon jók
Azért nem hiába gyűjtünk puskásra, mert kell az élmény hogy megvan és vele játszom .
Ilyen most Szoboszlai hero is. kispados, de minden meccsen becserélem. -
Digestive
veterán
Ez így van pont ahogy írtad! Pont az előbb dumáltunk Ledygyuszi kollégával. 26-28ms mellett olyan lagg és delay van mint még soha. Nem lehet embert váltani, nem lehet irányítani, cseleket nem veszi be, még az AI sem tud reagálni, mert 30 centire csorog a labda az ember lába előtt és nem mozdul érte, de ráváltani sem lehet mert nem engedi. Semmi közöd ahhoz ami a pályán történik, csak úgy részt veszel benne valamilyen szinten...
Nekem ilyenkor minden évben már 2-4 fullos ikonom szokott lenni 0!!! Forint ráköltéssel, csak kereskedésből. Na az idén már nem visz rá a lélek, h annyi időt és energiát tegyek bele ebbe a dögkútba. De be is fogom fejezni lassan az egészet, mert feldühít nagyon, h nem azt kapom amiért fizettem!
Alessandrinivel meg a kínai-brazil srácokkal elbohóckodok amíg nem pattan el az utolsó húr.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest